Sådan Fjernes Mave Og Sider Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Og Sider Derhjemme
Sådan Fjernes Mave Og Sider Derhjemme

Video: Sådan Fjernes Mave Og Sider Derhjemme

Video: Sådan Fjernes Mave Og Sider Derhjemme
Video: SÅDAN FÅR DU ABS (SANDHEDEN🤔) / Mave-træning *derhjemme* 2024, April
Anonim

Fjernelse af mave og sider kan være vanskeligere end at korrigere andre dele af kroppen. Der er en række øvelser, der skal gøres derhjemme. Træn regelmæssigt, og din figur bliver fejlfri slank.

Sådan fjernes mave og sider derhjemme
Sådan fjernes mave og sider derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Indstil dig til et langt job. Husk, at det er bedst at træne i et gennemsnitligt tempo, men få et stabilt resultat fra dine træningsprogrammer. Vælg energisk musik til dine aktiviteter. Derhjemme kan du fjerne mave og sider ved hjælp af de klassiske løfter i overkroppen. Gør dem mens du ligger på ryggen. Flyt dine hænder bag hovedet, benene på kort afstand, bøjet i knæene. Udfør løft af overkroppen 32 gange - 16 i et langsomt tempo og 16 gange 2 gange hurtigere.

Trin 2

Løft derefter dine bøjede ben, og fortsæt med at løfte din krop. Træk dine ben mod dig. Udfør 16 af disse øvelser, placer derefter foden på dit venstre ben på dit højre knæ og løft kroppen, og forsøg at nå knæet på venstre ben med albuen på din højre hånd. Lav 16 sæt, og skift derefter ben og arme. Det kan være svært at udføre alle øvelserne efter hinanden, især for begyndere. Hvis du oplever alvorligt ubehag, er det bedre at tage en kort pause eller lave færre reps, end du har brug for. Senere får du fart og kommer ind i det rette tempo på arbejdet.

Trin 3

Liggende på ryggen skal du placere dine lige ben vinkelret på gulvet. Løft op øverst på kroppen med dine hænder bag hovedet. Løft dit bækken med fjedrende bevægelser. Lav 16 sæt, og gør derefter den klassiske abs. For at fjerne din mave og sider derhjemme skal du løfte din overkrop og bøjede ben. Alternativt bringe højre albue og venstre knæ sammen og sæt fra. Lav 16 reps. Motivér dig selv ved, hvor smukt og slankt dit maveområde vil være. Det er umuligt at opnå en sportspresse uden regelmæssig træning, så du skal trække dig sammen og fortsætte med at arbejde.

Billede
Billede

Trin 4

Denne øvelse hjælper med at fjerne siderne derhjemme: gå på alle fire, hvile på dine håndflader og knæ. Løft dine fødder fra gulvet. Se tilbage over din venstre skulder og drej dine fødder til venstre. Du skal føle spænding i din venstre side. Udfør øvelsen på højre side. Skift sider og lav 60 omdrejninger i 3 sæt. Du kan placere en lille pude eller et sammenrullet tæppe under dine knæ. Mellem sætene kan du udføre en række sidebøjninger fra stående stilling med håndvægte i sænkede hænder. Disse øvelser er slet ikke vanskelige, men de har virkelig en effekt.

Anbefalede: