Sådan Fjernes Overskydende Fra Hofter Og Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Overskydende Fra Hofter Og Mave
Sådan Fjernes Overskydende Fra Hofter Og Mave
Video: Sådan Fjernes Overskydende Fra Hofter Og Mave
Video: MUDRACING БУЗУЛУК 2021 Соревнования - багги, квадроциклы, внедорожники 2023, Februar
Anonim

Spørgsmålet om at tabe sig bekymrer konstant mange mennesker og ofte kvinder. Med en vis indsats kan den samlede vægt tabes med succes, men fedt akkumuleret på hofter og underliv er ikke let at slippe af med. Korrekt ernæring og motion er hvad du har brug for for at imødekomme denne udfordring.

Sådan fjernes overskud fra hofter og mave
Sådan fjernes overskud fra hofter og mave

Instruktioner

Trin 1

En af de mest effektive og gavnlige øvelser til fjernelse af overskydende fedt fra underlivet og lårene, ifølge mange undervisere, er squats. Ved at gøre dem korrekt involverer du et stort antal muskler i arbejdet. Squats øger muskelmassen, fremskynder kroppens stofskifte. Opmærksomhed! - de udføres kun efter opvarmningsøvelser til lår og mave. De skal gøres dagligt, og mængden afhænger af din alder, og her ville det være mest rimeligt at konsultere en professionel træner.

Trin 2

De ekstra pund er desværre sværest at fjerne fra underlivet og hofterne, da disse er de mest inaktive dele af kroppen. Dette betyder, at fysisk aktivitet skal rettes nøjagtigt til disse problemområder. Den nemmeste måde at reducere størrelsen på underlivet og hofterne på i en fitnessklub under vejledning af en erfaren træner. Tilmeld dig en fitnessklub.

Trin 3

Wraps er en af ​​de mest effektive metoder til ekstern eksponering for at løse dette problem. Du skal tage en pose med blød eller hvid ler, kanel og citrusolie. Hæld indholdet af posen i en glaskrukke, tilsæt otte (lidt mere) dråber olie og kanel. For at bringe blandingens konsistens til tilstanden af ​​creme fraiche skal du tilføje vand til den. Påfør den forberedte sammensætning på de områder af underlivet og lårene, der begejstrer dig, pakk dem derefter i film, tag på dig varme bukser og gør dit husarbejde i cirka en time, mens du konstant er på farten. Tag derefter et kontrastbruser eller brug anti-cellulitecremer. Massering af problemområder vil fremskynde fedtforbrænding, fordi det øger blodcirkulationen i underlivet og lårene.

Trin 4

Du kan løse dette problem med overskydende mave- og lårfedt gennem korrekt ernæring. Men for dette skal alle skadelige produkter erstattes med grøntsager og frugt. Brug en diæt, der har til formål at reducere volumenet af mave og lår, spis bælgfrugter, korn, magert kalvekød, kylling. Mejeriprodukter med en sådan diæt skal være fedtfattige, og juice skal presses frisk. Når du slanker, er det vigtigt at overveje mængden af ​​vand, du drikker. Det er nødvendigt at drikke tre liter dagligt, og dette volumen inkluderer ikke juice, te, kaffe.

Trin 5

Du kan opnå succes, hvis du kombinerer aktiv fysisk træning med kost, sauna, swimmingpool, massage, kropsindpakning, gåture i den friske luft. Så er du garanteret en flad mave og slanke hofter.

Populær af emne.