Sådan Udskiftes Morgenjogging

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Morgenjogging
Sådan Udskiftes Morgenjogging

Video: Sådan Udskiftes Morgenjogging

Video: Sådan Udskiftes Morgenjogging
Video: Sådan udskifter du foreste bremse kaliber på VW GOLF 4 [GUIDE] 2024, Kan
Anonim

Takket være løb styrkes immuniteten, hjertet og blodkarrene trænes, ekstra pund forsvinder og kroppen bekæmper stress. Men det er ikke altid muligt at løbe hver morgen. Der er fremragende og effektive alternativer til løb, der giver gode resultater.

Sådan udskiftes morgenjogging
Sådan udskiftes morgenjogging

Er det nødvendigt

Cykel eller spring reb eller poolpas

Instruktioner

Trin 1

Du kan forbedre dit helbred, styrke musklerne og tabe dig ved hjælp af en cykel. Under cykling trænes det vestibulære apparat, koordination af bevægelser og benmuskler. Cykling har en positiv effekt på luftvejene og nervesystemet. Når vi træder, stimuleres cirkulationen, som beskytter os mod åreknuder og vegetativ-vaskulær dystoni.

Trin 2

En god analog til morgenjogging er et springtov. Anaerob træning har en gavnlig virkning på hjertet, blodkarrene og luftvejene. Ved hurtige spring får musklerne den samme belastning som ved hurtig løb (10 km / t). Derudover, når man hopper reb, drejer armene sig ved skulderleddene og er ikke i en afslappet position, som under et løb. Det eneste negative er, at vi udfører springtov i en lejlighed, hvor der ikke er nok ilt, f.eks. Under et løb.

Billede
Billede

Trin 3

Den sikreste sport er svømning. Når en person svømmer, er absolut alle muskelgrupper involveret, spændinger lindres fra ryggen og skulderbæltet. Denne sport har ingen kontraindikationer og er især nyttig for dem, der har et stillesiddende job. Under graviditet, og hvis du har hjerte-kar-sygdomme, er svømning det bedste alternativ til løb. Svømning i kun en time om dagen kan lindre spændinger, hovedpine og slippe af med stress.

Anbefalede: