Sådan Fjernes Centimeter Fra Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Centimeter Fra Dine Hofter
Sådan Fjernes Centimeter Fra Dine Hofter

Video: Sådan Fjernes Centimeter Fra Dine Hofter

Video: Sådan Fjernes Centimeter Fra Dine Hofter
Video: Gør dine hofter smallere 2024, April
Anonim

Så du torturerede ekstra centimeter på dine hofter og snart en tur til havet og i selskabet på stranden vil du se cool ud? Alt er i dine hænder, kære kvinder! Du har styrken ved kost og motion. Du skal bare passe på din figur på forhånd, have tre til fire måneder på lager, lidt udholdenhed og et sæt sunde fødevarer.

Sådan fjernes centimeter fra dine hofter
Sådan fjernes centimeter fra dine hofter

Instruktioner

Trin 1

Lille problem. Hvis du kun har 2 centimeter ekstra i volumen, er det let at slippe af med dem inden for tre dage. Du skal bare fjerne det overskydende væske, der er ophobet i din krop. Denne enkle opgave håndteres af anticellulitgeler og cremer, der indeholder komponenter, der fremmer lymfedræning. Du kan bruge blå lerindpakninger eller en blanding af flydende honning og salt. For at opnå indpakningseffekten er det nødvendigt at gøre det i 5 dage i træk. Det er altid nødvendigt at huske, at røget kød og salt mad opretholder fugt, og alkohol, sort te, kaffe fra drikkevarer, så de bliver nødt til at udelukkes.

Trin 2

Medium sværhedsgrad problem. Hvis du har ekstra 4 centimeter i volumen. Fem dage er ikke nok her. Det tager ni dage at nå det ønskede mål. Ud over overskydende væske har du mange toksiner, så du kan ikke undvære en diæt. Ris absorberer væske meget godt. Det passer godt med en række forskellige diætprodukter. Ud over ris skal du bruge grøntsager og frugter samt bælgfrugter, fjerkræ, magert kød og hytteost. Begræns dit saltforbrug. Steg ikke noget. Spis 4-5 gange om dagen hver tredje time. Din middag skal være mindst fire timer før sengetid.

Trin 3

Det virkelige problem. Hvis du har 6 centimeter ekstra i volumen, har du brug for 17 dage til at slippe af med overskydende fedt. Og her, ud over diæt, er fysisk aktivitet afgørende.

Og hvor skal du starte, hvis du har yderligere 6 eller flere centimeter i volumen? * Det rigtige ernæringssystem ved hjælp af produkter, der ikke holder væske i kroppen. Vi udelukker røget, stegt. Konserves og fastfoodprodukter. Vi bruger ikke "dårlig død": salt og raffineret sukker. Vi forsøger at holde grøntsager og frugter i kosten op til 60%. Vi koger grød i vand ved hjælp af vegetabilsk olie og smør, vi bruger ikke fedt og margarine. Kun magert kød og kylling. Drikkevarer inkluderer grøn te, rent vand, frisk frugt og tørrede frugtkompotter. * Det er bydende nødvendigt at gå i sport og bevæge sig når det er muligt: gå op uden elevator, gå mindst et par stop til og fra arbejde til fods, dans aktivt til din yndlingsmusik. Sport skal være sjovt for dig, uanset hvilken slags sport det er: løb, fitness, fitnesscenter. Når du træner, får du energi, og din krop kaster de ekstra pund og strammer. Start med 20 minutter og arbejd op til 1 time. For at beskytte dig mod strækmærker og skader skal du vælge specielt sportsbeklædning. * Det er bydende nødvendigt at bruge opstrammende og strammende kropscremer for at undgå strækmærker og hængende hud.

Anbefalede: