Sådan Fjernes Brede Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Brede Hofter
Sådan Fjernes Brede Hofter

Video: Sådan Fjernes Brede Hofter

Video: Sådan Fjernes Brede Hofter
Video: 🌼 Вяжем теплую женскую безрукавку спицами. Часть 1. 🌼 2023, December
Anonim

At reducere hoftebredden er en gennemførlig opgave for en kvinde. Man behøver kun at ændre gastronomiske præferencer og lægge en lille fysisk indsats. Men behovet for at opdatere din garderobe vil være en belønning for din indsats.

Sådan fjernes brede hofter
Sådan fjernes brede hofter

Er det nødvendigt

  • - sjippetov;
  • - hård vaskeklud
  • - anti-cellulitecreme.

Instruktioner

Trin 1

Skift din diæt. For at holde styr på din vægt skal du lære mere om kalorieindholdet i fødevarer. Undgå animalsk fedt og prøv at reducere dit indtag af vegetabilske fedtstoffer. Vælg magert kød og fisk til madlavning. Køb kun fedtfattige mejeriprodukter. Undgå bagværk og bagværk. Spis mere grøntsager og frugt. Se efter oplysninger om kalorieindholdet på mademballagen. Prøv at skifte til fraktioneret fem måltider om dagen, men indtag det meste af det i første halvdel af dagen.

Trin 2

Få motion, som du kan gøre derhjemme. Ingen diæt hjælper med at reducere bredden af hofterne, hvis du ikke med kraft fjerner unødvendige aflejringer. Placer al belastning på ydersiden af låret. Der er mange sæt øvelser, men de koger alle sammen til et par grundlæggende:

- langsomme dybe knebøjninger med armene udstrakt fremad;

- efterligning af pedal med hævede ben - "cykel";

- skiftevis hæve og sænke lige ben i forskellige retninger, liggende på ryggen;

- alternative svingben med en udvidet tå: liggende på din side, på ryggen, stående;

- trækker knæene til skuldrene og returnerer det udrettede ben til gulvet;

- sjippetov.

Trin 3

Massér dine lår. Det tilrådes at give dette job til en professionel massageterapeut. Hvis denne mulighed ikke passer dig, skal du ikke være for doven til at lave selvmassage. Fjern overskydende fedtaflejringer ved hjælp af fingrene. Lær de grundlæggende teknikker til at påvirke lårområdet: gnidning, strygning, æltning. Brug en anti-cellulitecreme - dette gør arbejdet lettere, forbedrer lymfecirkulationen og tilfører ilt til vævene. Det er sandt, at resultatet bliver nødt til at vente længere end fra en professionel, men fordelene er sikre. Kombiner manuel massage med en vaskeklud på kroppen under vandbehandlinger. Kost, massage og motion skal supplere hinanden.

Trin 4

Tøj hjælper med at skjule hofterne. Kjolens snit, stofets farve og struktur kan distrahere øjet fra den bredere del af kroppen. Vælg mørke farver til nederdele og bukser og lyse farver til bluser - dette vil visuelt afbalancere den uforholdsmæssige figur. Fremhæv værdigheden af figurens top med en tøjstil. Brug dekorationer til halsudskæringen og brocher på jakkens revers.

Anbefalede: