Sådan Forstørres Brysterne Uden Operation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Brysterne Uden Operation
Sådan Forstørres Brysterne Uden Operation

Video: Sådan Forstørres Brysterne Uden Operation

Video: Sådan Forstørres Brysterne Uden Operation
Video: Breast Enhancement Without Implants - Beauty and the Surgeon Episode 83 2024, Kan
Anonim

Små bryster kan forårsage komplekser og selvtillid. Mange damer accepterer et udslætstrin og går under kirurgens kniv til brystforstørrelse, og det er ikke så sikkert. Faktisk kan det ønskede resultat opnås på en anden, mere sikker måde - ved hjælp af et sæt øvelser.

Sådan forstørres brysterne uden operation
Sådan forstørres brysterne uden operation

Nødvendig

  • - sengetæppe
  • - håndvægte,
  • - stol.

Instruktioner

Trin 1

Du har helt sikkert hørt om en sådan metode som teknikken til selvhypnose. Takket være hende kan du kontrollere din krop, som du vil. For at gøre dette skal du bare slappe af inden du går i seng eller efter søvn og forestille dig, hvordan hele kroppen og alle celler i kroppen begynder at fyldes med særlig varme. Det bevæger sig til brystet og fylder det med næring og ilt. På grund af væksten af nye celler begynder brystet at stige i størrelse. Det er bevist, at brysterne faktisk øges efter et par måneder takket være denne selvhypnose.

Trin 2

Læg et tæppe på gulvet og læg dig på din mave. Placer dine fødder på dine store tæer, og bøj dine arme ved albuerne og placer dine håndflader på samme niveau med dine skuldre på gulvet. Palmerne skal være helt flade på gulvet. Begynd gradvist at løfte din overkrop, hvile på dine håndflader og store tæer, i slutningen af denne bevægelse skal dit ansigt pege op. Hold denne position i 15 sekunder, og tag derefter startpositionen. Gentag øvelsen 10 gange.

Trin 3

En af de mest effektive brystforstørrelsesøvelser er bænkpressen. Lig på en bænk eller på gulvet, tag håndvægte i hver hånd (1-1,5 kg i hver) og tryk dem mod brystet. Løft langsomt håndvægtene op fra brystet, sænk dem til deres oprindelige position. Udfør denne øvelse i otte tryk i tre sæt. Du kan starte med en let håndvægt, der gradvist øger vægten.

Trin 4

Sid på en hård stol og ret din ryg. Tag håndvægte i hver hånd, og bøj armene ved albuerne, mens albuerne skal presses til siderne. Hold håndvægtene mod brystet. Prøv uden at løfte albuerne fra siderne at sprede armene med håndvægte til siderne. Spred dine arme bredere, stræk musklerne. Derefter skal du lave en lignende øvelse, men uden at kontrollere albuerne 15 gange i to sæt.

Trin 5

I slutningen af alle øvelser skal du strække brystmuskulaturen. For at gøre dette er det nok at hænge på tværstangen, så længe dine hænder kan holde ud. Eller tag tunge håndvægte i dine afslappede hænder, stå i denne position i flere minutter.

Anbefalede: