Sådan Strammes Brysterne Uden Operation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Brysterne Uden Operation
Sådan Strammes Brysterne Uden Operation

Video: Sådan Strammes Brysterne Uden Operation

Video: Sådan Strammes Brysterne Uden Operation
Video: Oplægning uden symaskine 2024, April
Anonim

Over tid mister kvinders bryster deres form. Dette kan ske på grund af alder, amning og overdreven slankekure. For at vende tilbage til sin tidligere skønhed er det ikke nødvendigt at gå under kirurgens kniv - du skal bare begynde at udføre enkle øvelser til tiden og tage sig af hudfarve.

Sådan strammes brysterne uden operation
Sådan strammes brysterne uden operation

Sådan strammer du dine bryster med træning

For at brystet skal vende tilbage til sin tidligere form, er det vigtigt at udføre et sæt øvelser, der sigter mod at styrke brystmusklerne 3-4 gange om ugen. Saml et par håndvægte med den rigtige vægt til dig eller bare to identiske flasker fyldt med vand. Stræk armene ud foran dig, håndfladerne opad, og hold dem i den position, så længe du kan. Sænk den derefter, hvil i 30 sekunder, og gentag øvelsen igen. På samme tid skal du prøve at øge belastningen hver uge, så musklerne ikke vænner sig til det.

Lig på en bænk eller afføring sat sammen, så dit ryg og hoved ligger helt på dem, og dine ben, bøjet i knæene, hviler på gulvet. Tag de samme skaller i dine hænder, stræk dem vinkelret på kroppen og sænk dem så lavt som muligt ned på gulvet. Løft derefter langsomt dine udstrakte arme med håndvægte foran brystet. Lås positionen i et par sekunder, og vend derefter dine hænder tilbage til deres oprindelige position. Gentag øvelsen 30-40 gange i flere tilgange.

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden, og tryk håndfladerne sammen foran brystet. Samtidig skal albuerne trækkes fra hinanden i forskellige retninger. Begynd at trykke dine hænder sammen i 10 sekunder, slapp derefter af og gentag øvelsen igen. Første gang skal du gøre 2 sæt 10 gange, og næste gang øge antallet af gentagelser lidt.

At lave push-ups fra gulvet eller fra væggen er en af de sværeste, men meget effektive brystløftningsøvelser. I dette tilfælde skal albuerne ikke kun placeres i forskellige retninger, men også presses til siderne - på grund af dette vil alle brystmusklerne blive påvirket, og armene selv bliver mere stramme.

Sådan strammer du dine bryster med kosmetik

For at gøre brysterne mere tonede og smukke er det vigtigt at tage sig af hudtonen. Derfor er det nyttigt at dirigere et kontrastbruser til brystet hver dag og derefter tørre huden af med en urtetonic. En nærende creme indeholdende vitaminer, grøn te, tang eller abrikosolie skal også påføres flere gange om ugen.

Du kan også lave din egen brystmaske ved at blande honning med naturlig fløde eller citronsaft. Hold det på brystet i højst 15 minutter. Det er lige så nyttigt at gnide en lille mængde olivenolie af høj kvalitet ind i huden med lette massagebevægelser i en cirkel. Men når du anvender produkter, er det bedre ikke at røre ved brystvorterne og området omkring dem.

Anbefalede: