Sådan Reduceres Brysterne Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Brysterne Derhjemme
Sådan Reduceres Brysterne Derhjemme

Video: Sådan Reduceres Brysterne Derhjemme

Video: Lækre, sprøde koreanske agurker TIL VINTER 2022, November
Anonim

Langt størstedelen af ​​kvinder i verden drømmer om smukke, faste bryster, som de kan være stolte af. Imidlertid er mange af dem utilfredse med deres egen buste. Naturligvis føler kvinder i de fleste tilfælde, at deres bryster måske er lidt større, end de er. Men ofte opstår den modsatte situation, når ejeren af ​​en alt for frodig buste ønsker at reducere den på nogen måde.

Sådan reduceres brysterne derhjemme
Sådan reduceres brysterne derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Før du leder efter en passende måde at reducere bryster derhjemme, skal du forstå, hvad der forårsager det overskydende volumen af ​​bysten. Stor bryststørrelse kan skyldes tre hovedfaktorer: figurens strukturelle træk, overskydende fedtmasse eller overdreven vækst af brystkirtlenes kirtelvæv.

Trin 2

Hvis du ikke har mærkbar overvægt, og dine bryster ser uforholdsmæssigt store ud i forhold til kroppen, er det fornuftigt at besøge en endokrinolog. Det er muligt, at problemet er relateret til hormonel ubalance. Efter en række tests vil lægen være i stand til med sikkerhed at sige, om dette er tilfældet og om nødvendigt ordinere hormonbehandling, som vil bremse væksten af ​​kirtelvæv.

Trin 3

Hvis alt er i orden med den hormonelle baggrund og kroppens strukturelle træk ikke indebærer en stor buste, er årsagen sandsynligvis et overskud af fedtaflejringer i brystområdet. Du kan bekæmpe dette fænomen med succes uden at ty til en kirurgisk operation. For at reducere bysten er det først og fremmest nødvendigt at reducere den samlede kropsvægt for at fortynde kropsfedtet. Den gode nyhed her er selvfølgelig, at når kvinder taber sig, er det brysterne, der i første omgang falder. Den dårlige nyhed er, at punktreduktion, det vil sige at tabe sig i et bestemt område af kroppen, er en myte, og du kan kun opnå mærkbare resultater ved generelt at reducere vægten.

Trin 4

Ud over at følge en diæt vil brystreduktion også kræve fysisk træning. Selve brystet, det vil sige brystkirtlerne, er ubrugeligt at træne, da der ikke er muskler. Imidlertid med regelmæssig træning af musklerne i brystet, skulderbæltet og ryggen strammes brystet også, bliver mere elastisk og kompakt. Det er vigtigt at huske, at sæt af øvelser skal varieres, så musklerne ikke har tid til at vænne sig til stresset. Selvom det ikke er muligt at besøge en sportsklub, er det tilrådeligt at konsultere en professionel træner, inden han starter hjemmetræning, så han udarbejder et individuelt træningsprogram for dig og viser dig den korrekte træningsteknik.

Trin 5

Når du arbejder på en smuk brystform med kost og motion, skal du ikke glemme skønhedspleje produkter. Regelmæssig brug af en nærende creme med løfteelementer giver brysthuden ekstra elasticitet og tæthed. Vandmassage med kontrastbruser er ikke mindre effektiv. Alternativ skumring med varmt og koldt vand hærder ikke kun kroppen som helhed, men gør også brystet strammere og højere, hvilket visuelt reducerer dets størrelse.

Populær af emne.