Sådan Reduceres Taljen Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Taljen Derhjemme
Sådan Reduceres Taljen Derhjemme

Video: Sådan Reduceres Taljen Derhjemme

Video: Ультрамодный облегченный КЕЙП от Владанны | Подробная выкройка, раскладка на ткани и макет 2022, December
Anonim

En tynd talje er en udsmykning for enhver kvinde, men for nogle er det en naturlig tilstand, mens det for andre er en rørdrøm. Livets tempo med en katastrofal mangel på tid, stillesiddende arbejde og usund kost efterlader ikke en chance for at opretholde deres gamle former. Det er dog meget muligt at vedligeholde og rette din figur selv samt reducere taljen derhjemme uden at ty til en fitnessinstruktør. Regelmæssig træning et par minutter om morgenen og om aftenen kan meget hurtigt skabe en tynd talje og smuk muskelaflastning.

Sådan reduceres taljen derhjemme
Sådan reduceres taljen derhjemme

Instruktioner

Trin 1

1. For at træning skal være effektiv, anbefales det at fastslå årsagen til vægtøgning. Hvis det ikke egner sig til korrektion ved hjælp af kostvaner og fysisk aktivitet, så taler vi måske om hormonelle lidelser (især i skjoldbruskkirtlen) med tilladelse, som det er nødvendigt at begynde at reproducere din figur.

Trin 2

2. Hvis du har ekstra pund og problemområder på grund af ernæring med højt kalorieindhold og fysisk inaktivitet, kan du opnå et godt resultat ved specielle øvelser i taljen.

Trin 3

3. Morgenøvelser skal afsluttes ved at dreje bøjlen i taljen. Det betragtes som den mest effektive måde at slippe af med unødvendige fedtstoffer og distribuere dem jævnt.

Trin 4

4. Jo tungere bøjlen er, desto hurtigere kan resultatet opnås. Fra hele sortimentet af bøjler kan du vælge metal (fylde det med sand for vægt), gummieret eller med indvendige dyser i form af kugler.

Trin 5

5. Varigheden af ​​bøjlens rotation i begge retninger skal være den samme.

Trin 6

6. For at denne øvelse ikke belaster, men giver glæde, er det bedre at øve med din yndlingsmusik. Under den ene sang i den ene retning og under den anden vil de gøre, at ringen ikke bliver synlig i tide, men effektiv i resultatet.

Trin 7

7. Efter en tung bøjle er smertefulde fornemmelser af mavemusklerne mulige på den anden eller tredje dag. I disse dage kan du bruge andre lige så effektive øvelser, der skal gentages dagligt.

Trin 8

8. I startpositionen, der ligger på ryggen med armene spredt fra hinanden (hænderne nedad) og benene hævet i en vinkel på 90o, skal du skiftevis sænke benene samlet til højre og venstre og holde dem i udgangspositionen. Sørg for, at ryggen ikke kommer fra gulvet. Start fra 2-4 gange og øg gradvist til 10-15 i hver retning. Denne øvelse styrker musklerne i øvre og nedre abs.

Trin 9

9. Cirkulære kropsbevægelser 6-8 gange i hver retning.

10. Vipninger af kroppen fremad og bagud, højre og venstre.

11. Drej torsoen til højre og venstre med en gymnastik eller en hvilken som helst anden pind på skuldrene.

12. Den samme øvelse, men med kroppen vippet parallelt med gulvet.

Trin 10

Ved maveøvelser er det nok en gang om dagen, mens det tilrådes at være opmærksom på bøjlen om morgenen og aftenen. Når du arbejder på mavemusklerne, skal du holde dig til en diæt med lavt kalorieindhold og ikke spise 2 timer før og efter træning.

Glem ikke, at kun regelmæssig træning kan reducere taljen derhjemme.

Populær af emne.