Hvordan Man Forstørrer Brysterne Derhjemme?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forstørrer Brysterne Derhjemme?
Hvordan Man Forstørrer Brysterne Derhjemme?

Video: Hvordan Man Forstørrer Brysterne Derhjemme?

Video: BRYST HJEMMETRÆNING 2022, December
Anonim

Fra mange mænds synspunkt er størrelsen på en kvindes bryster det vigtigste tegn på hendes seksualitet, seksuelle tiltrækningskraft. Som svar søger det store flertal af kvinder at forstørre deres bryster på en eller anden måde. Det tilrådes, mens du ikke ligger under kirurgens skalpel, men handler med hjemmemedicin.

Push-ups er den bedste øvelse til brystforstørrelse
Push-ups er den bedste øvelse til brystforstørrelse

Glem de stærkt annoncerede cremer, piller, salver og kosttilskud, der forbedrer brysterne. Disse produkter indeholder typisk hormoner eller naturlægemidler, der efterligner hormoner. Disse stoffer er ineffektive og usikre. Brystforstørrelse fungerer ikke. Men den naturlige hormonbalance vil blive forstyrret, og risikoen for formationer i brystkirtlerne vil stige.

Sport og fitness for brystet

Få den rigtige bh, og opbyg dine brystmuskler. Dette hjælper ikke kun med hurtigt at øge bryststørrelsen derhjemme, men også til at opretholde den smukke form og elasticitet af brystkirtlerne i mange år. Og effekten, i modsætning til hormonelle lægemidler, vil være permanent.

Bemærk venligst, at ved hjælp af sport og fitness kan brystforstørrelse kun være visuelt, da der ikke er noget muskelvæv i brystkirtlerne.

Sørg for at starte din fysiske træning med en 5-minutters opvarmning. Brug gulv push-ups som din hovedøvelse. Udfør øvelsen i 5 sæt med det maksimale antal gentagelser. Hvis det er vanskeligt at trykke armene op fra gulvet, skal du trykke armene fra væggen i en afstand af 1 m fra den. For at øge belastningen på brystmusklerne, prøv push-ups med armene bredere end normalt, det såkaldte brede greb.

Tilføj 3-6 kg håndvægtøvelser efter behov afhængigt af dit fitnessniveau. Lig på ryggen, spred dine arme med håndvægte til siderne. Uden at bøje dine albuer skal du løfte håndvægtene op, indtil de bringes sammen på brysthøjde. Palmerne skal vende mod hinanden under hele øvelsen. Udfør 3 sæt med maksimale reps. Denne øvelse er sværere end almindelige push-ups. Men det giver en stødbelastning på brystmusklerne, så de vokser meget hurtigere.

For dem, der er dovne med at træne brystmuskulaturen eller ikke kan afsætte fritid til en fuld træning, kan isometriske øvelser bruges. Siddende eller stående, fold håndfladerne mod brystet, så albuerne er fra hinanden. Klem håndfladerne med maksimal kraft, så brystmusklerne er spændte. Hold spændingen så høj som muligt i 10 sekunder, og hvile derefter. Du skal udføre 10 reps i alt.

Bemærk, at selvom fysisk træning giver en hurtig effekt, men ikke i 2-3 sessioner. Som regel vises de første resultater efter en måneds regelmæssig træning med en alvorlig belastning. Så sæt dig op til regelmæssig, intens og uselvisk indsats på forhånd. Til sammenligning: specielle kostvaner rettet mod brystforstørrelse giver en reel effekt efter 3-6 måneder. Derudover fremmer sådanne diæter væksten i ikke kun brysterne, men hele kroppen. Derfor er aktiv sport en forudsætning for at øge brysterne og ikke blive fede.

Træn 2-3 gange om ugen med en daglig hvile mellem træningen. Svøm på hviledage. Dette styrker og strammer brysterne yderligere.

Glem ikke din kropsholdning. Den korrekte placering af ryggen er hovedbetingelsen for, at bysten altid hæves og ser i den mest fordelagtige form.

Vær opmærksom på ernæring. Spis mere protein mad, måltider med højt fiberindhold, vitaminer.

Hærdning af brystet

Temper dit bryst. For at gøre dette skal du først massere i cirkulære bevægelser i 3-5 minutter og trykke forsigtigt på det. Forskellige olier og ekstrakter kan bruges til massage. Giv derefter dine bryster et køligt, koldt eller kontrastbrusebad.Disse manipulationer fremmer den aktive strøm af blod ind i brystkirtlerne, hvilket igen stimulerer dets vækst. Det er ikke videnskabeligt bevist, at det fremmer brystvækst. Det er dog helt indlysende, at dine bryster bliver faste over tid, din hud bliver silkeagtig og får et smukt sundt udseende.

Populær af emne.