Hvordan Man Forstørrer Mandlige Bryster

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forstørrer Mandlige Bryster
Hvordan Man Forstørrer Mandlige Bryster

Video: Hvordan Man Forstørrer Mandlige Bryster

Video: Hvordan Man Forstørrer Mandlige Bryster
Video: Mandlig gynækolog fortæller: Det oplever jeg 2024, Kan
Anonim

Brystmusklerne er blandt de største på en mands krop. Hvis de ikke bearbejdes omhyggeligt, vil kroppen blive foldet uforholdsmæssigt. Der er dog et sæt foranstaltninger, der giver dig mulighed for at forstørre dine bryster på ganske kort tid.

Hvordan man forstørrer mandlige bryster
Hvordan man forstørrer mandlige bryster

Er det nødvendigt

  • - vægtstang
  • - pandekager
  • - håndvægte
  • - bænk.

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig et motionscenter. Hvis dit mål er at forstørre dine bryster, skal du alligevel træne med tunge vægte. Du kan ikke gøre dette ved at udføre øvelser på ujævne søjler eller en søjle. Disse skaller hjælper kun med at styrke torsoen, men ikke mere.

Trin 2

Pump dit bryst tidligt på ugen. Varm brystmusklerne op, før du arbejder med skaller. Spring reb i et gennemsnitligt tempo i 5-7 minutter. Få sveden ud. Stræk derefter dine ben, arme, ryg og bryst. Lav et par halvsplitninger og håndsvingninger. Skub op på gulvet 20 gange. Det er det, du er nu klar til at træne.

Trin 3

Gør barbell eller håndvægttryk på en vandret bænk. Det er bedst at træne med en vægtstang. Placer en let vægt på projektilet og læg dig ned på bænken. Fjern barbell fra stativerne, og sænk den langsomt, mens du indånder, indtil den rører ved brystet. Hæv vægten til startpositionen med en skarp udånding. Lav 10 reps. Lav 4 sæt.

Trin 4

Udfør håndvægtstyring på den samme vandrette bænk. Projektiler bør ikke have maksimal vægt. De skal matche dit færdighedsniveau. Så læn dig tilbage på bænken, tag håndvægtene i dine hænder og løft dem over dit hoved. Forlæng langsomt til siderne. Bring skaller tilbage til deres oprindelige position. Opnå stød i muskelsmerter. Udfør 10 gange i hvert af 5 sæt.

Trin 5

Indarbejd en pullover i din træningsrutine. Denne øvelse udføres allerede med et tungere apparat, der skal veje 1,5 gange håndvægten til spredning til siderne. Gør det også på en vandret bænk, som den forrige. I dette tilfælde skal du holde håndvægten godt fast med begge hænder og trække den langsomt tilbage bag på hovedet og røre lidt ved gulvet. Sæt projektilet tilbage til dets startposition. Antallet af sæt og reps er identisk med den forrige øvelse.

Anbefalede: