Hvordan Man Løfter Hængende Bryster

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Løfter Hængende Bryster
Hvordan Man Løfter Hængende Bryster

Video: Hvordan Man Løfter Hængende Bryster

Video: Løft dine hængende bryster ved forsigtigt at klemme! 🥰3 cm løft på 7 dage🎗 Forebygg brystkræft 2022, December
Anonim

Idéen om et smukt bryst har ændret sig over tid. Nu er idealet brystet, der med enhver kropsbevægelse bevarer den samme form. Derfor er størrelse ikke den vigtigste kvalitet. Det vigtigste at være opmærksom på er brysttonen og understreger dens elasticitet. Høje bryster ser smukke ud kombineret med en slank krop og god kropsholdning.

Hvordan man løfter hængende bryster
Hvordan man løfter hængende bryster

Er det nødvendigt

  • - Gymnastikplatform;
  • - håndvægte
  • - koldt vand.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du vælge den rigtige bh for at holde dine bryster i en behagelig position. Husk, at for stramt eller for rummeligt er lige så skadeligt for brystet. I løst undertøj vil brystet synke, og i stramt undertøj vil blodcirkulationen blive forstyrret. Når du spiller sport, skal du bære en speciel bh, der giver pålidelig støtte til brystkirtlerne under konstante udsving og ryk.

Trin 2

Overvåg din vægt. Den opnåede overvægt vil føre til strækmærker på huden. Dramatisk vægttab vil igen føre til tab af indre fedtlag, hvilket resulterer i, at brysterne vil synke. Kontroller din kropsholdning. Med glatte skuldre og en rettet ryg tager musklerne i brystet noget af belastningen, hvilket resulterer i, at brystet bliver stramt.

Trin 3

Om sommeren, prøv ikke at solbade "topløs", dette skaber en ekstra byrde for brystets hud, som er to gange tyndere end i ansigtet. Under påvirkning af sollys begynder det at ældes hurtigere. Rynker og alderspletter kan dannes i décolleté-området. Undgå kontakt med dine bryster med varmt vand og sæbe for at undgå at tørre din hud. Fugt med en creme indeholdende vitaminkomplekser.

Trin 4

Tab af muskelvæv fører til hængende bryster. Der er specielle øvelser til at opbygge muskler, der kan holde brystet på det rigtige sted. Knæl ned, læg dine hænder på kanten af ​​en sofa eller en særlig platform 1 meter væk fra dig. Bøj albuerne og berør platformen med brystet. Tag derefter startpositionen. Under træningen må du ikke bøje i lænden og holde hænderne skulderbredde fra hinanden. Gentag så meget som muligt, og arbejd gradvist op til 15 reps. Når du mestrer øvelsen, kan du gøre det ved at skubbe op fra gulvet.

Trin 5

Øvelser til brystets muskler kan udføres med en ekspander. Sid på en stol eller stå på gulvet og ret dine skuldre og ret din ryg. Hold ekspanderen på skulderhøjde foran dig. Begynd at sprede dine arme til siderne. Stræk ekspanderen ved at bringe armene tilbage så langt som muligt. Hold i 10 sekunder ved det ekstreme punkt, og vend tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 15 gange. Sørg for, at dine hænder er i kø.

Trin 6

Der er en anden øvelse, der kan udføres med eller uden håndvægte. Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden, placer den ene hånd på låret og den anden i en stor cirkel, og spænd brystmusklerne. Sving tre gange fremad og derefter tilbage. Gør derefter det samme ved at skifte hænder. I alt - 10 reps for hver hånd, og drej derefter det samme antal gange med begge hænder på samme tid.

Trin 7

Vand er en god hjælp til omformning af brystet. Koldt vand øger blodgennemstrømningen. For at opnå gode resultater anbefales det dog, at vandprocedurer udføres mindst tre gange om dagen. Fugt brystet med en svamp nedsænket i vand, hvis temperatur er 15 ° C, eller spray brystet med en sprayflaske med vandstøv, tilsæt et par dråber kamille til flasken.

Populær af emne.