Sådan Lærer Du Mavedans

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Mavedans
Sådan Lærer Du Mavedans

Video: Sådan Lærer Du Mavedans

Video: Sådan Lærer Du Mavedans
Video: Sådan danser du mavedans | FOF Aarhus 2023, November
Anonim

Den mest sensuelle dans af kærlighed er mavedans. Han tryllekunstner kunstneren med sine bevægelser, musik, kostumer, skønhed. Hvis du vil imponere din elskede med orientalsk dans, skal du gå til sportsklubben. Men først skal du lære trickene med mavedans.

Sådan lærer du mavedans
Sådan lærer du mavedans

Er det nødvendigt

For at begynde at øve dig på orientalske danse skal du have balletsko eller "gymnastiksko" på dine fødder, et specielt hofte tørklæde broderet med pailletter. For første gang er en T-shirt og leggings velegnet som form. Hvis mavedans fanger dig i lang tid og alvorligt, bliver du nødt til at tage sig af danserens smukke orientalske kjole

Instruktioner

Trin 1

Mavedans har næsten ingen begrænsninger for alder og sundhed. Den er tilgængelig for alle kvinder, der ønsker at lære kærligheds- og sensualitetsdansen. Mange mennesker ser efter en seksuel konnotation i dans, men det er ikke sandt. Mavedans en kvinde danser for sin eneste mand, som hun gav sit hjerte til. Hver dans ledsages af en smuk orientalsk sang, hvis ord illustrerer dansens bevægelser.

Trin 2

Ud over skønhed er mavedans også en fremragende fysisk aktivitet for en kvindes krop. I dans distribueres belastningen til alle muskelgrupper, selv dem der er lidt involveret i hverdagen. Elementer af orientalsk dans styrker perfekt musklerne i ryggen og mavemusklerne. Du skal holde ryggen lige i dansen, mens du udfører de nødvendige bevægelser - ryster dine hofter, vendinger, ottende. Abdominalpressen arbejder meget aktivt, maven danser virkelig. Mavedans gør det muligt for en kvinde at slappe af, slippe af med muskelklemmer og psykologiske problemer. Hvis en kvinde stædigt ikke lykkes med noget element i dansen, betyder det, at der er problemer i dette område, der ikke er af fysisk art. For eksempel opnås ikke mavebevægelser på nogen måde. Og ifølge østlig visdom er det i solar plexus, at den menneskelige sjæl er placeret. Dette betyder, at en kvinde kan have problemer med følelsen af sit eget "jeg". Og således kan hvert element diagnosticere psykologiske klemmer og selvtvivl.

Trin 3

For mange kvinder er mavedans en mulighed for at flygte fra stress og jag, og de sætter sig ikke engang til opgaven med at danse orientalske danse foran deres elskede eller mand. Selve dansen er så smuk, både i kostumer og selvfølgelig i performance, at den er selvforsynende og ikke kræver tilskuere. Hvis du vil imponere din elskede med dine færdigheder, så er det slet ikke nødvendigt at arbejde hårdt og træne hvert element. Det vigtigste er at skabe en atmosfære - at hente speciel orientalsk musik (du kan dvæle ved Tarkans sange), dekorere interiøret i etniske farver og danse en kærlighedsdans.

Anbefalede: