Sådan Lærer Du At Cykle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Cykle
Sådan Lærer Du At Cykle

Video: Sådan Lærer Du At Cykle

Video: Alexanderteknik, sådan lærer du at cykle påen sund og naturlig måde. 2022, December
Anonim

En cykel er et glimrende transportmiddel, der er meget mobil og billig. Du kan køre det til arbejde, omgå endeløse trafikpropper eller til naturen i selskab med venner. Der er mange muligheder. Derudover er cykling en fantastisk måde at bekæmpe vægttab på. Det er dog umuligt at forstå alle disse fordele, hvis du ikke ved, hvordan man cykler.

Sådan lærer du at cykle
Sådan lærer du at cykle

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste er at justere sædet korrekt. Dette er nødvendigt for at sætte din fod på jorden i tide. Du skal justere din cykel, så du ikke føler dig ubehagelig. Lager op på beskyttelsesbeklædning: oversleeves, knæpuder, tunge sweatere og bukser. Vælg gammelt tøj, som du ikke har noget imod at smide væk. Vælg et træningssted. Det er bedst, hvis det er et sted med løs jord, da hjulene ikke sidder fast i det.

Trin 2

Kør uden pedaler i starten. Du er nødt til at føle balancen. Placer din venstre fod på jorden og din højre fod på cykelpedalen. Med foden, der er på overfladen, skal du skubbe den af ​​og slappe af den anden og ikke gøre noget. Prøv at køre så langt som muligt uden at bøje dig til din side. Rattet behøver ikke at blive drejet ud. Balancen opretholdes af din krop, ikke af denne kontrol.

Trin 3

Gå videre til selve turen. Når du kommer på din cykel, er det vigtigste ikke at gå i panik. Bare slapp af dine muskler. Fordel din kropsvægt på fire punkter - lige på dine ben og arme. Bevægelsen af ​​kroppens dele skal være jævn uden meget ryk. Øjnene spiller en meget vigtig rolle for at opretholde balance. Der er ingen grund til at se på dine fødder, se fremad, kun fremad! Hjernen selv vil regulere balancen i forhold til andre objekter.

Trin 4

Du skal kun lære at cykle på en plan og lige overflade. Det er ikke nødvendigt at dreje rattet. Når du spiser, skal du ikke stramme dine muskler. Slap af, pedal ikke med al din magt, løft hovedet op, men hold rattet fast. Hvis du skal dreje, skal du ikke ryste rattet brat. Drej krop og styr lidt. Og endnu en vigtig kendsgerning: at cykle for hurtigt kræver visse færdigheder og viden, at cykle for langsomt gør det svært at opretholde balance. Du skal køre i et gennemsnitligt tempo.

Populær af emne.