Sådan Lærer Du Splittelser I En Alder Af 30 år

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Splittelser I En Alder Af 30 år
Sådan Lærer Du Splittelser I En Alder Af 30 år

Video: Sådan Lærer Du Splittelser I En Alder Af 30 år

Video: Sådan Lærer Du Splittelser I En Alder Af 30 år
Video: LAS HIJAS DE ABRIL PELICULA COMPLETA 2023, Marts
Anonim

At sidde på et garn - for nogle var det en drøm siden barndommen, men det fungerede ikke. Andre begyndte at dyrke sport tættere på 30, og denne drøm kom til dem netop i denne alder. At lære at sidde på hyssingen er ægte, uanset hvor gammel du er, det vigtigste i denne sag er udholdenhed og tålmodighed.

Sådan lærer du splittelser i en alder af 30 år
Sådan lærer du splittelser i en alder af 30 år

Er det nødvendigt

gymnastikmåtte (skum)

Instruktioner

Trin 1

Træn dagligt i mindst 30 minutter. Dette er hvad der giver dig mulighed for at opnå det, du vil have, uanset hvor gammel du er. Jo yngre og mere atletisk din krop er, jo hurtigere får du resultater. Men inden du starter, skal du tro på, at opdeling er reel i alle aldre! Nogen sidder på garnet om 2-3 uger, mens andre skal gøre det i flere måneder.

Trin 2

Start med en opvarmning. Dette vil varme op musklerne og ledbåndene, og strækningen går hurtigere. Det er strengt forbudt at lave strækmærker på uopvarmede ledbånd! Du risikerer at komme til skade. Opvarmningen kan omfatte spring, hurtig gang, løb, bøjning, spark, spring reb. En god mulighed ville være at tænde brændende musik og danse hjerteligt i 5-15 minutter.

Trin 3

Udfør bensvingninger, 8 for hvert ben i hver retning. Stå lige op, du kan holde på stolens bagside. Benene skal være lige. Gynger skal ske fremad, bagud, væk fra sig selv og indad. Afslut hver række gynger ved at holde benet i luften i 30 sekunder. Hvis du nemt kan gøre mere end 8 gynger ad gangen, så gør mere.

Trin 4

Stå op lige og spring derefter fremad. Bagbenet skal forblive lige, og det forreste ben skal være bøjet ved knæet. Svaj for at mærke strækningen i dine lyskemuskler.

Trin 5

Stå lige op med dine ben lige. Læn dig frem, forsøg at nå først med fingrene til gulvet, så prøv at lægge dine håndflader på gulvet, læg dem derefter på dine sider, og til sidst kram dine ben med dine hænder. Dette er først vanskeligt, så du kan bøje dig og prøve at slappe af i denne position, så ledbåndene "vænner sig" til at strække sig.

Trin 6

Rynker. Øvelsen svarer til den foregående, kun du skal sidde på gulvet og nå med dine hænder til fingrene fra denne position. Så prøv at sprede dine ben så bredt som muligt. Læn dig frem med brystet på gulvet. Spred dine ben lidt bredere hver dag end den foregående dag.

Trin 7

Prøv at lave en split. Afslut hver session med dette. På denne måde vil du føle fremskridt, og en dag vil du blive overrasket over at finde ud af, at du allerede har nået dit mål. Derefter behøver du ikke at gennemføre træningen, ellers forsvinder resultatet hurtigt.

Populær af emne.