Sådan Lærer Du Splittelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Splittelser
Sådan Lærer Du Splittelser

Video: Sådan Lærer Du Splittelser

Video: Sådan Lærer Du Splittelser
Video: Genforeningen 1920 - den danske splittelse 2023, Oktober
Anonim

Evnen til at sidde på hyssingen har en stor effekt. Men ud over visuel appel viser denne evne, at du har stor fleksibilitet, dine muskler og ledbånd har god elasticitet, og dine led er mobile. Og disse vidunderlige egenskaber kan hjælpe dig med at reducere risikoen for personskade ved et utilsigtet fald. Og endelig ved du at vide, hvordan du gør splittelserne, kan du nemt mestre mange svære dansetrin.

Sådan lærer du splittelser
Sådan lærer du splittelser

Instruktioner

Trin 1

Udfør kun alle strækøvelser efter en god opvarmning. Det er nødvendigt at varme muskler og ledbånd for at gøre dem mere elastiske. For at varme op kan du tage et kort løb, springe reb eller bare udføre ethvert simpelt fysisk træningskompleks.

Trin 2

Stå lige op med din højre hånd på skulderhøjde og tag fat i en stabil støtte, såsom en dørkarm. Udfør gynger med et lige venstre ben, forsøg at hæve benet så højt som muligt, bøj ikke i lænden og sænk ikke hovedet. Efter at have afsluttet 10-12 gynger, drej til støtten med den anden side og sving med dit højre ben.

Trin 3

Stå med din højre side mod en stabil stol. Sænk ned i et lavt spring. Højre ben er foran, bøjet ved knæet. Prøv at holde dit knæ bag tæerne. Venstre ben er lige bagved. Let fjeder, sænk dig ned i en knebøj, skubbe tåen på din venstre fod længere og længere. Musklerne i den forreste overflade af venstre lår skal strækkes. Hjælp dig selv med at opretholde balance ved at holde din højre hånd på stolens sæde. Bøj ikke ryggen eller læn dig fremad. Når spændingen er maksimal, skal du holde den i 20-30 sekunder og hæve jævnt. Stræk derefter dit højre ben.

Trin 4

Lig på ryggen på en gymnastiksmåtte. Træk knæet på dit venstre ben mod brystet, og tag fat i anklen. Mens du holder dit ben med dine hænder, skal du prøve at rette det helt ud. Højre ben er lige på måtten, bøj det ikke ved knæet. I det maksimale spændingsstadie skal du holde det i 20-30 sekunder og derefter strække det andet ben. Når du let kan rette dit ben, skal du begynde at trække det så tæt på dit hoved som muligt. Lårets bagside skal strække sig.

Trin 5

Efter at have gennemført disse øvelser, skal du prøve at sidde på en længdesplit, gå ned så lavt som muligt, hjælpe dig selv med at opretholde balance og hvile dine hænder på gulvet. Ved det laveste punkt skal du dvæle i 20-30 sekunder og let springe op. Stig op fra denne position meget blidt og glat.

Trin 6

Stå med din venstre side i armlængden til enhver stabil vandret støtte. Placer dit venstre ben lige på det. Bøj langsomt over og prøv at nå med dine hænder til tæerne på din højre fod. Prøv at sænke hele kroppen så lavt som muligt og træk den til støttebenets knæ. Mærk spændingen i musklerne og ledbåndene i det indre lår. Dvæle ved det nederste punkt. Ret dig derefter op og bøj langsomt dit højre ben ved knæet. Sæt dig så lavt som muligt. Hold ryggen lige. Skift dit ben og gør bøjningen og squat igen. Det er godt at udføre denne øvelse på den svenske mur og gradvist øge højden på benliften.

Trin 7

Sid på gulvet. Spred dine lige ben bredt. Sænk kroppen så lavt som muligt og stræk armene fremad. Forøg gradvist afstanden mellem tæerne på dine fødder, og sænk din krop lavere og lavere, og prøv at røre gulvet med brystet. Dvæle ved det laveste punkt.

Trin 8

Stå lige op med dine ben så brede som muligt. For at opretholde balance skal du placere en stol eller skammel foran dig og støtte den med dine hænder. Spred dine lige ben gradvist til siderne, sænk bækkenet så lavt som muligt. Hold din krop lige.

Anbefalede: