Resultater Af Den Engelske Premier League-fodbold For Sæsonen 2018-2019

Indholdsfortegnelse:

Resultater Af Den Engelske Premier League-fodbold For Sæsonen 2018-2019
Resultater Af Den Engelske Premier League-fodbold For Sæsonen 2018-2019

Video: Resultater Af Den Engelske Premier League-fodbold For Sæsonen 2018-2019

Video: Liverpool vs Man City 2-2 | Premier League 2021/22 | Match Highlights 2022, December
Anonim

Elitedivisionen i England fodboldmesterskab er et af de mest uforudsigelige indenlandske mesterskaber i Europa. I Premier League er der mange topklubber, der kan konkurrere om de højeste placeringer. Sæsonen 2018-2019 viste sig at være meget interessant og begivenhedsrig.

Resultater af den engelske fodbold Premier League for sæsonen 2018-2019
Resultater af den engelske fodbold Premier League for sæsonen 2018-2019

England fodboldmesterskab 2018-2019 sæsonen gav en masse livlige følelser. For nogle fans vil minderne sætte et lyst og glædeligt spor i deres liv, mens andre fans vil huske sæsonen med sorg i hjertet. Afskedigelsen i kampen om mesterskabet i Premier League kom først i de sidste runder og holdt fansen fra holdene fra Manchester og Liverpool i spænding indtil de sidste kampe.

Prisvindende pladser i Premier League 2018-2019

Holdet fra Manchester blev mestre i den engelske Premier League i sæsonen 2018-2019. I modsætning til forventningerne fra United-fans har Manchester Citys fodboldspillere vundet mesterskabet for andet år i træk. Josep Guardiolas mænd har haft en fremragende sæson med 98 point i 38 kampe. Målforskellen mellem de nyligt udmærkede mestre er slående. Hun er den bedste blandt alle hold i slutningen af ​​sæsonen og er 72 med 95 scorede mål og 23 indkasserede mål.

Billede
Billede

Sølvmedaljer blev vundet af Liverpool-spillere. For dette hold kan resultatet ikke betragtes som trøstende. I løbet af den lange del af sæsonen havde Liverpudlians en væsentlig føring på point fra "byens befolkning", men det lykkedes dem ikke at vinde det indenlandske mesterskab. Samtidig slog Liverpool sig bag City med kun et point på finalebordet. En score på 97 point i ethvert andet år ville have tilladt de røde at blive mestre, men sæsonen 2018-2019 var speciel. Manchester City viste et endnu mere fremragende resultat.

Billede
Billede

Bronzemedaljer blev vundet af Londons Chelsea. Afstanden fra de to første placeringer var 25 point. Det er værd at bemærke, at Chelsea-spillere kun var i stand til at sikre bronzemedaljer i de sidste runder takket være den katastrofale afslutning af sæsonen for en anden hovedstads hold - Tottenham. Sidstnævnte hang bagved Roman Abramovichs hold med kun et point.

Fordeling af steder i Eurocups

Som et resultat af den næste lodtrækning i Premier League, kom fire klubber fra England til UEFA Champions League i sæsonen 2019-2020. Disse hold inkluderer de førnævnte mesterskabsmedaljer og Tottenham Hotspur, den fjerde rangerede klub efter otteogtredive ligakampe.

Billede
Billede

Det femte og sjette placerede hold i Premier League leder til UEFA Europa League næste sæson. Femtepladsen i Premier League blev overtaget af en anden klub i London, Arsenal, som kun var et point bag Tottenham. I den sjette position ifølge turneringens resultater er Manchester United, der har scoret 66 point. Fans vil være i stand til at overveje denne berømte klub kun i næste sæson i Europa League, selvom de "røde djævle" satte deres største håb på et sted i Champions League.

Hvem startede fra Premier League

Billede
Billede

Championship of England er berømt ikke kun for kampen om medaljer, men også for den virkelige kamp om overlevelse. De tre klubber, der tog de sidste placeringer i turneringen, elimineres til næste sæson i mesterskabet. Premier League-taberne for sæsonen 2018-2019 var Cardiff (18.), Fulham (19.) og Huddersfield Town (sidste 20.).

Populær af emne.