Champions League-runde Med 16 Uafgjort Resultater 2015-2016

Champions League-runde Med 16 Uafgjort Resultater 2015-2016
Champions League-runde Med 16 Uafgjort Resultater 2015-2016

Video: Champions League-runde Med 16 Uafgjort Resultater 2015-2016

Video: Champions League-runde Med 16 Uafgjort Resultater 2015-2016
Video: Обзор 16-го тура | РПЛ 2015/16 2024, Marts
Anonim

Den 14. december 2015 fandt lodtrækningen til den første runde af slutspillet til den mest prestigefyldte klubturnering i den gamle verden. Rivalerne i 1/8 finalen i Champions League 2015-2016 blev afventet af seksten klubber, der med succes overvinde gruppespillet i turneringen.

Champions League-runde med 16 uafgjort resultater 2015-2016
Champions League-runde med 16 uafgjort resultater 2015-2016

I henhold til UEFA Champions League-reglerne deltager de klubber, der indtager de to første placeringer i de otte kvartetter i gruppespillet, i 1/8 finalen. På samme tid måtte holdet fra første plads i gruppen i første runde af elimineringskampene mødes med klubben fra anden position fra en anden kvartet. Et andet træk ved denne sæsons uafgjort: Zenit St. Petersburg, der til glæde for russiske fodboldfans vandt førstepladsen i sin gruppe, kunne ikke komme ind i 1/8 finalen i Dynamo Kiev. Kunne heller ikke spille mod hinanden i 1/8 Manchester City og Arsenal og Chelsea i Arsenal, som hold, der repræsenterede det samme fodboldforbund.

Ifølge resultaterne af lodtrækningen synes det første par i 1/8 finalen at være mindst stærkt. Club "Gent", sensationelt frigivet i slutspillet, mødes med lovovertræderen for Moskvas "hær" tyske "Wolfsburg". I denne konfrontation ser tyskerne ud som favoritter, men i gruppespillet viste "Gent" sin værdi og besejrede modstandere, der var kendt i hele Europa. Og med sportskarakteren til mestrene i Belgien er alt i orden, og det betyder meget i sport …

Det næste par er et slående tegn på den italiensk-spanske konfrontation. Den romerske "Roma", der oplever visse spilproblemer på dette tidspunkt (der er åbenlyse problemer med organiseringen af spillet i næsten alle linjer), bliver nødt til at møde en af vores tids stærkeste klubber - den kongelige klub Real Madrid. Det ser ud til, at fuldt hus på Olimpico-stadionet er garanteret, for i de senere år er de "cremede" ikke så hyppige gæster på det olympiske stadion i hovedstaden i Italien.

Mange fans og tilskuere er allerede vant til det næste par modstandere i de afgørende kampe i Champions League. Klubben fra Frankrigs hovedstad PSG vil igen mødes med Londons Chelsea. Denne konfrontation er blevet en slags klassiker i slutspillet i de sidste to år af den prestigefyldte europæiske cup. Franskmændene formåede at slå briterne ud sidste sæson på samme tidspunkt, men det er svært at forestille sig, hvad der venter fodboldfans i foråret, for det var for to år siden Londons "pensionister", der var i stand til at besejre pariserne.

Et andet interessant par, dannet som et resultat af sportspartiet, var Arsenal modstand mod Barcelona. I de senere år har disse hold også mødt mere end en gang. Fordelen var på siden af den catalanske klub. Selvom Barça er almindeligt anerkendt som den største favorit i den aktuelle turnering, kan Wengers spillere måske overraske, fordi londonerne viser ret meningsfuld fodbold inden for rammerne af det indenlandske mesterskab, hvilket afspejles i holdets position øverst på klassementet.

Uheldigt med lodtrækningen til Italiens mestere de sidste fire år. Torino "Juventus" bliver igen nødt til at konfrontere München-storprisen - "Bayern". Disse rivaler har allerede mødtes i kvartfinalen for et par år siden. Derefter sejrede tyskerne i to kampe. En separat intrig i dette par: hovedoverførslen af Bianconerry blev udført til München. Således forlod Arturo Vidal og den unge og lovende angriber Kingsley Coman, som nu med succes forsvarer farverne på flere mestre i Tyskland, Juventus.

Det femte par i Champions League 1/8 finalen 2015-2016: PSV Eindhoven - Atlético Madrid. I øjeblikket er det spanierne, der ser ud til at være favoritterne i dette par. Det er dog værd at huske, at hollænderne vandt tre sejre hjemme i gruppespillet og slog så seriøse rivaler som Manchester United, Wolfsburg og CSKA på vej til andenpladsen i gruppen. Så Madrid vil ikke være i stand til nemt at passere Koku's anklager.

Den russiske "Zenith" måtte holde selskab i det syvende par kampe i 1/8 finalen i den største klubturnering i Europa, portugisisk "Benfica". Dette er ikke første gang, at Skt. Petersborg-klubben har haft den ære at møde Lissabon-præmien i Champions League-kampene på tidspunktet for de afgørende runder. Oprindeligt ser holdene ud til at være lige, men den russiske klub har sin egen fordel: Zenit spiller returkampen på deres hjemmearena i Petrovsky.

Det sidste par var konfrontationen mellem den ukrainske præmie og Manchester-præmien. Dynamo (Kiev) og Manchester City kæmper om retten til at kvalificere sig til kvartfinalen i konkurrencen. "Dynamo" avancerede på mange måder sensationelt til scenen i 1/8 finaler. Nu skal de møde vinderen af "dødsgruppen" i den nuværende Champions League.

Anbefalede: