Champions League Uafgjort

Indholdsfortegnelse:

Champions League Uafgjort
Champions League Uafgjort

Video: Champions League Uafgjort

Video: Champions League Uafgjort
Video: Гимн Лиги Чемпионов УЕФА.mp4 2024, April
Anonim

UEFA Champions League er den førende klubkonkurrence. De bedste europæiske hold mødes i det, snesevis af klubber kæmper for retten til at blive ejer af Champions Cup. Vinderen bærer titlen som det stærkeste hold i Europa hele året.

Champions League uafgjort
Champions League uafgjort

Instruktioner

Trin 1

De stærkeste hold i europæiske lande kommer ind i Champions League. I 2012 blev Chelsea-holdet vinder af turneringen og besejrede Bayern München i en bitter kamp. I den nye sæson 2012/2013 deltager 76 hold, der repræsenterer 52 fodboldforeninger fra UEFA (Union of European Football Associations), fra den engelske Union of European Football Associations, forkortet UEFA).

Trin 2

Antallet af pladser i lodtrækningen for hvert land er baseret på UEFA-oddstabellen udarbejdet efter sæsonen 2011/2012. Afhængigt af odds kan lande stille op fra 1 til 4 hold til turneringen. Rusland vil være repræsenteret af holdene Zenit og Spartak.

Trin 3

Lodtrækningen til turneringen afholdes traditionelt i UEFAs hovedkvarter. I 2012/2013 afholdes det inden hver fase af turneringen. Trækningen af den første og anden runde af den kvalificerende del af turneringen finder sted den 25. juni til den tredje runde - den 20. juli. Uafgjort til knockout-runden finder sted den 10. august. Rivalerne i gruppespillet bestemmes i Monaco den 30. august. Endelig finder lodtrækningen til 1/8 finalen i turneringen (playoffs) sted den 14. december og i kvartfinalen, semifinalen og finalen den 13. marts 2013.

Trin 4

Ved lodtrækning tages der hensyn til visse nuancer. Klubber, der repræsenterer det samme fodboldforbund, kan således ikke komme i par og grupper af gruppedelen af turneringen. De stærkeste hold falder automatisk ind i grupperne først under hensyntagen til deres klubbedømmelse. Dette gøres for at forhindre de stærkeste hold i at mødes i gruppespillet. Efter at de første hold er bestemt, begynder lodtrækningen for de svagere klubber, og som et resultat er alle pladserne i grupperne fyldt. Denne tilgang øger sandsynligheden for, at de stærkeste hold mødes i finalen. Derudover har selv den svageste klub enhver chance for at nå finalen og vise godt spil.

Anbefalede: