Hvem Vinder Champions League?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Vinder Champions League?
Hvem Vinder Champions League?

Video: Hvem Vinder Champions League?

Video: Hvem Vinder Champions League?
Video: HVEM VINDER CHAMPIONS LEAGUE?! 2023, Oktober
Anonim

Det er april, hvilket betyder, at det er tid til Champions League-semifinalerne. Hvem er favoritten i enhver konfrontation, og hvem er favoritten i hele Champions League?

Champions League 2013/2014
Champions League 2013/2014

Er det nødvendigt

  • Semi-finalist hold
  • Bookmakere
  • Kompositioner
  • Trænere

Instruktioner

Trin 1

De første semifinalekampe vil være mellem Chelsea og Atlético. Det bliver ægte fodboldskak fra to store stormestre - den mere erfarne Jose Mourinho og den lidt mindre erfarne, men meget talentfulde Diego Simeone.

De to modsætninger mødes ansigt til ansigt. Mourinho, der aldrig spillede fodbold på et højt niveau, men blev den mest berømte fodboldtræner på planeten. Simeone, som var en stor fodboldspiller og bragte al sin rige fodbolderfaring til trænerpositionen.

Mærkeligt nok betragter bookmakerne Atletico Madrid som favoritten for dette par. Det spanske hold får oddsene 1,74, mens det i Chelsea er 2,14.

Mest sandsynligt er pointen her, at Madrid-spillerne slog Barcelona ud af tegningen …

Trin 2

I den anden ende af semifinalen er to europæiske giganter - Bayern München og Real Madrid. Begge modstandere har gjort den sværeste vej før disse kampe, og "Real" formåede endda at slå to repræsentanter for Tyskland ud undervejs - først "Schalke 04" og derefter "Borussia D".

Også her skal det siges om trænernes taktiske konfrontation. Carlo Ancelotti har været i fodbold i lang tid, og der er ingen hemmeligheder for ham i trænerpositionen, inklusive i Real Madrid. Sådanne ord er vanskelige at gentage om træneren til "Bayern" Josep Guardiola - han leder stadig efter sin fodbold og sig selv som ekspert. Men vil det ikke vise sig, at den studerende er i stand til at overgå læreren, og "Bayern" for tredje gang i træk vil være i Champions League-finalen.

Bookmakere ser netop sådan et resultat, hvilket giver odds på 1,57 for Bayern i dette par og 2,50 for Real Madrid.

Trin 3

Hvis vi taler om den generelle favorit, skelner bookmakerne først og fremmest München "Bayern". Væddemålet på tyskernes samlede sejr går på 2, 50.

Real Madrid følger Bayern München, hvor du kan øge din kapital med 2, 75 gange.

Chelsea og Atlético har de samme gevinstrater kl. 6.00.

Anbefalede: