Sådan Træner Du Ordentligt På Simulatorer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Ordentligt På Simulatorer
Sådan Træner Du Ordentligt På Simulatorer

Video: Sådan Træner Du Ordentligt På Simulatorer

Video: Sådan Træner Du Ordentligt På Simulatorer
Video: Få effektiv træning på en hometrainer 2024, Kan
Anonim

Når folk først kommer til et fitnesscenter, går de tabt af massen af udstyr i gymnastiksalen, de ved ikke, hvilken side de skal nærme sig. Bliv fortrolig med nogle vigtige regler og tip for at træning i simulatorer kun giver de ønskede resultater og fornøjelse.

Sådan træner du ordentligt på simulatorer
Sådan træner du ordentligt på simulatorer

Nødvendig

  • - Bestem formålet med træningen
  • - følg trænernes råd.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beslutte dig for målet om fremtidig træning, strategien afhænger af dem. Måske har du til hensigt at tabe dig eller tilpasse en bestemt del af din krop eller gøre hele din krop stærkere og mere elastisk.

Trin 2

Sørg for at tjekke med din træner, hvilket udstyr du vil vælge at starte med. Brug den til at komponere et individuelt sæt øvelser. Det tilrådes normalt at prøve det maksimale antal simulatorer i to uger for den ønskede belastning på musklerne.

Trin 3

Gør dig klar til ømhed i musklerne. Hvis de ikke er for stærke, er alt i orden. Disse ubehagelige fornemmelser er uundgåelige i den indledende fase. Giv op med en næste træning, hvis du oplever svær smerte efter den sidste. Dette fører ofte til skade.

Trin 4

Forsømm ikke opvarmningen! Ud over den generelle - på en motionscykel eller løbebånd, kræves der en særlig. Det består i at udarbejde selve den øvelse, du skal udføre på simulatoren, kun med en lille vægt. Lav et eller to sæt.

Trin 5

Må ikke skade dig selv! Udmatt dig ikke med timevis af træning - det er helt ubrugeligt og endda skadeligt. Så du vil meget hurtigt løbe tør for styrke, og optimismen forsvinder. Hvil er en nødvendig komponent til det ønskede resultat. I de første to måneder skal du bruge vægte, der kan løftes mindst 10 gange.

Trin 6

Bemærk, at du ikke kan gå ned i vægt intensivt, returnere kilo! At slippe af med ca. 5 kg på seks måneder betragtes som normen. Hvis du ikke har gjort noget i lang tid, skal du ikke øve flere sportsgrene på samme tid. I de første tre måneder er det bedre at besøge kun gymnastiksalen to eller tre gange om ugen og ikke mere end en time.

Trin 7

Træn på simulatorerne i fuld styrke, ikke bange for at svede, og på et tidspunkt, hvor du kan lide eller tillade ting. Forskning fra forskere antyder, at tidlig træning er mere effektiv til at tabe sig og give et kraftigt energiboost hele dagen. Det vigtigste er ikke at begynde at træne, før kroppen vågner helt op.

Trin 8

Drik vand, også under træning. Spis rigtigt - dette er uden overdrivelse nøglen til dit succesrige resultat. Hvis du ikke tager disse tip i betragtning, vil al indsats i gymnastiksalen være forgæves.

Trin 9

Bemærk, at du kun vil kunne se synlige ændringer i din krop efter 90 dage, og dette er underlagt ordentlig træning. Husk, at vægt aldrig har været et nøglekriterium for at bestemme præstation. Tag et billede af dig selv cirka hver tredje måned. Så du vil se nøjagtigt, hvad du var i stand til at opnå.

Anbefalede: