Sådan Træner Du På Udendørs Simulatorer

Sådan Træner Du På Udendørs Simulatorer
Sådan Træner Du På Udendørs Simulatorer

Video: Sådan Træner Du På Udendørs Simulatorer

Video: Sådan Træner Du På Udendørs Simulatorer
Video: SEXEDE SOMMER BEN OG BOOTY TRÆNING I Sådan træner du din numse OG taber fedtprocent! 💪🏼 2024, Kan
Anonim

Ikke alle har mulighed og tid til at besøge fitnesscentre, og undervisningen er ikke billig. For nylig har udendørs simulatorer dukket op på de tilstødende grunde og parker i nogle byer, som giver dig mulighed for at overføre klasser til frisk luft under åben himmel. Nu kan de kvinder, der fører en sund livsstil, kombinere et aftenløb med træning for forskellige muskelgrupper, og de, der går med en klapvogn, kan træne roligt, mens babyen sover i nærheden.

Sådan træner du på udendørs simulatorer
Sådan træner du på udendørs simulatorer

Fordelene ved udendørs træning er ubestridelige, du kan kombinere aerob belastning og styrke, dette er den mest effektive form for træning, der giver dig mulighed for hurtigt at tabe sig og opretholde fremragende atletisk form. Udendørs træningsudstyr hjælper dig med at øge kroppens immunitet og modstand mod forskellige sygdomme, udvikle modstand mod stress og slippe af med depression. Efter hver sådan lektion modtager du energi og positiv stemning, som varer 2-3 dage før næste træning.

Udendørssimulatorer kan bruges uden træner, selvom nogle af disse storbykomplekser ansætter specialister, der betales af kommunen. Enhver kan træne, uanset alder og køn, til dette skal du vælge den enhed, der giver dig den nødvendige belastning på den ønskede muskelgruppe. Ved hjælp af simulatoren kan du opbygge musklerne i arme og ryg, hofter og bagdel, abs osv.

På trods af det let useriøse udseende - udendørs træningsmaskiner er malet i lyse farver, hjælper de med at indlæse muskler på samme måde som maskiner, der er installeret i fitnesscentre. Du opnår maksimal effekt, hvis du træner udendørs regelmæssigt og korrekt.

Simulatorerne er tilpasset til uafhængigt arbejde, da praktikantens kropsvægt i deres design bruges som hovedbelastning. Dette sikrer, at dine træningsprogrammer er sikre og effektive. Basen på simulatorerne er støbt, og de tilladte belastninger er designet til mindst 150 kg.

Standardsættet med udendørs træningsmaskiner inkluderer flere af de mest populære: "Roning", "Øvre trækkraft", "Pendul", "Cirkulære bevægelser", "Trin" osv. På "Roning" -simulatoren kan du styrke næsten alle muskelgrupper på arme og ben samt abdominals, ryg og lår. For musklerne i maven og pressen er "Pendul" og "Cirkulære bevægelser". Elliptiske trænere er meget efterspurgte, så du kan få en aerob belastning.

Træningsregimet skal være det samme som i gymnastiksalen: spis ikke før, under og efter træning, det maksimale, du har råd til, er et glas vand eller to efter træning. Og overbelast ikke alle muskelgrupper - gør øvelser for hver gruppe ikke mere end 1-2 gange om ugen. Du vil måske endda tjekke med en træner inden du træner, inden du bliver seriøs omkring udendørs fitness.

Anbefalede: