Hvilke Simulatorer Der Træner

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Simulatorer Der Træner
Hvilke Simulatorer Der Træner

Video: Hvilke Simulatorer Der Træner

Video: Hvilke Simulatorer Der Træner
Video: TRÆNER MED GUTTERNES TRÆNER! 2023, Juni
Anonim

Hvis dette er din første gang i gymnastiksalen, bør du finde ud af, hvad formålet med disse eller disse simulatorer er. I den mest generelle form kan sportssimulatorer opdeles i kardiovaskulært udstyr, blok, løftestang, motorer og træningsudstyr med atletens egen kropsvægt.

Hvilke simulatorer der træner
Hvilke simulatorer der træner

Instruktioner

Trin 1

Hovedopgaven for alt kardiovaskulært udstyr er at styrke hjertemusklen. Derfor indebærer træning på sådanne simulatorer at være i konstant bevægelse, hvilket fører til en signifikant stigning i hjerterytmen. Blot 30 minutters kardio forbrænder meget fedtvæv.

Trin 2

Træningscyklen påvirker ikke kun hjertet, men også musklerne i underekstremiteterne. Det pumper perfekt bagdel, lår og underben. Pedaling er i det væsentlige en mini-squat uden vægte.

Trin 3

Løbebåndet er en god vægttabs træner, hvis du ikke kan komme ud på en gade. Træning på løbebånd hjælper også med at styrke benmusklerne.

Trin 4

Stepper er et kardioudstyr, der simulerer trappetrin. Klatring af trapper er anerkendt som en af de mest energiforbrugende aktiviteter, så denne simulator er yderst effektiv til at tabe sig. Derudover bruger enheden musklerne i underekstremiteterne.

Trin 5

Elliptiske trænere er en kombination af en stepper og et løbebånd. I modsætning til disse to simulatorer er knæleddet signifikant lettet, når du træner på en ellipse. Effekten svarer generelt til stepper og løbebånd hver for sig.

Trin 6

Resten af maskinerne betragtes som styrkmaskiner. De påvirker en isoleret muskelgruppe eller en kombination af sådanne grupper. Styrken på maskiner er at fremkalde muskelvækst. Fedtforbrænding og styrkelse af hjertemusklen falmer her i baggrunden.

Trin 7

Benmusklerne er de dybeste og kræver derfor træning med høj intensitet. For at udarbejde denne muskelgruppe er der følgende simulatorer: en platformstræner, en siddende knæforlængerstræner, en liggende knæbenkrølletræner og lægtræner.

Trin 8

På platformssimulatoren fra en tilbagelænet position lægges der vægt med begge fødder på platformen placeret vinkelret på jorden. Den studerendes opgave er at skubbe platformen op og vende tilbage til sin oprindelige position.

Trin 9

Den siddende benudvidelsesmaskine er et sæde med en rulle under bunden. Opgaven er at bøje knæene og skubbe rullen foran dig.

Trin 10

Lying Leg Curl Machine - Der er en vandret bænk med en hældning og en rulle placeret bagved. Du skal placere dine ben under rullen og bøje dem mod bagdelene.

Trin 11

Kalvesimulatorer involverer at lægge dine fødder på tæerne og tilbage gennem indsats.

Trin 12

Mavemusklerne er en af de mest uhøjtidelige. De er kendetegnet ved deres udholdenhed og ret hurtige vækst- og genopretningshastigheder. Til deres træning er der beregnet bænke, hvor kroppen løftes i forskellige vinkler. Du kan også træne dine mavemuskler, mens du hænger, og hæve dine lige ben parallelt med jorden.

Trin 13

Musklerne i brystet er udviklet på simulatorer, der involverer udvidelse og reduktion af vidt forskellige arme. Disse er sådanne enheder som en sommerfugl, en Hammer træner og en crossover.

Trin 14

Triceps pumpes over blokrammen på simulatoren og trækker blokken over hovedet. Derudover fungerer triceps, når du foretager push-ups på de ujævne søjler.

Trin 15

Bagsiden inkluderer flere muskelundergrupper, der udarbejdes gennem trækkraftøvelser på simulatorer. Den samme blokramme træner er perfekt til ryggen. Du kan trække blokken både til brystet og bag hovedet.

Trin 16

Skuldrene består også af flere muskelundergrupper og pumpes hovedsageligt gennem frie vægte snarere end på maskiner. Indirekte er skuldermuskler involveret, når man arbejder på trækkraftmaskiner såvel som under push-ups.

Populær af emne.