Sådan Træner Du På Simulatorer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På Simulatorer
Sådan Træner Du På Simulatorer

Video: Sådan Træner Du På Simulatorer

Video: Sådan Træner Du På Simulatorer
Video: Full Mission Simulator 2024, Kan
Anonim

Træningsmaskiner er en god erstatning for tunge barbell eller håndvægt træning. De former relieffet perfekt og minimerer sandsynligheden for skade. Der er flere vigtige træk ved træning med simulatorer.

Sådan træner du på simulatorer
Sådan træner du på simulatorer

Instruktioner

Trin 1

Skriv selv et sæt øvelser, som du vil gøre. Før du går i gymnastiksalen, skal du tydeligt vide på forhånd, hvad du skal gøre. Ved hver træning anbefales det at træne ikke mere end 2-3 muskelgrupper. Det vil sige, du får ca. 4-5 øvelser på simulatorerne. Hver af dem skal udføres i 4 sæt 8-15 gange. Så lav først en liste over de maskiner, du vil bruge.

Trin 2

Lav en god opvarmning inden din hovedtræning. For ikke at skade musklerne under en kraftbelastning er det umagen værd at varme dem godt op. Start med at dreje dit bækken, hele torsoen, sving derefter dine arme og ben, og træk i ryggen, brystet og skuldrene. Vær særlig opmærksom på nøjagtigt de muskler, der vil arbejde hårdere end andre i træningen. Det er også meget nyttigt at lave bøjninger og foretage et par opvarmningstræk på baren.

Trin 3

Indstil en let vægt på maskinen. Dette er nødvendigt for at forberede musklerne til mere seriøst arbejde. Den første fase af bevægelsen er "negativ". Det udføres altid med maksimal indsats på en dyb indånding. Indånd gennem næsen og udånd gennem munden. Den anden fase er "positiv". Det gøres med en dyb udånding. Jo mere indsats du lægger på det første trin, jo større vil effekten af øvelsen være. Uanset hvilken maskintype, skal du sørge for, at din ryg altid er lige.

Trin 4

Tilføj et par vægte. Efter det første opvarmningssæt skal du tilføje vægten. Det tilrådes at gøre dette hvert sæt for at forårsage hypertrofi af muskelfibre. Dette er den eneste måde at starte deres kvalitative vækst på. Overvej også det faktum, at for konstant fremskridt skal du øge belastningen hver måned og uge. Den vægt, der arbejdede for dig for en måned siden, skulle gradvis blive varm. Med denne cykliske tilgang vil dine træningsprogrammer altid være produktive.

Anbefalede: