Hvordan Man Lærer At Komme I Horisonten

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Komme I Horisonten
Hvordan Man Lærer At Komme I Horisonten

Video: Hvordan Man Lærer At Komme I Horisonten

Video: Hvordan Man Lærer At Komme I Horisonten
Video: Lær at lave jorden rundt - Fodbold Skills 2023, Oktober
Anonim

Horisonten er en af de smukkeste, men samtidig vanskelige elementer til udførelse. Nu vil ordningen med at mestre denne øvelse blive præsenteret for din opmærksomhed, såvel som hvad der virkelig kan hjælpe i dets tidlige mestring.

Hvordan man lærer at komme i horisonten
Hvordan man lærer at komme i horisonten

Er det nødvendigt

Støtte, gulv

Instruktioner

Trin 1

Du er nødt til at udføre følgende øvelser for at få "horisonten" uden problemer. Du har allerede tilstrækkelig styrke og fleksibilitet til dette. Gør push-ups med smalle arme. Udfør disse push-ups ligesom almindelige push-ups, men placer armene meget snævrere. Når du udfører denne øvelse, skal du prøve at røre brystet til dine håndflader. Bare læg dig ikke ned, bare rør. Under øvelsen bringes benene sammen.

Trin 2

Gør push-ups med armene meget bredt fra hinanden. Udfør disse push-ups som med normale push-ups, men placer armene meget bredere. Under denne øvelse skal du prøve at røre gulvet med brystet. Bare rør det, men læg dig ikke ned.

Trin 3

Lav statiske øvelser. I dette tilfælde udfører du ikke mekaniske bevægelser eller svajer, du skal bare forblive i en fast tilstand så længe som muligt. Placer dine hænder i taljeniveau (eller lidt længere), peg fingrene tilbage og stå i "liggende stilling". Det vil være svært at stå sådan, men effekten bliver stor!

Trin 4

Træning for triceps. I dette tilfælde har du brug for support. Jo lavere det er, jo sværere bliver det at gøre det. Gå lidt tilbage, bøj dig og tag fat i denne støtte med dine hænder. Så "dykk" som det var med hovedet så lavt som muligt. I alle ovenstående øvelser skal du prøve at holde ryggen lige - bøj den ikke! Det bliver bedre, mere effektivt og mere sikkert for dig!

Trin 5

Lav bådøvelsen for din nedre ryg. Lig på gulvet med armene udstrakt foran dig. Hænder og fødder skal bringes sammen. Løft så begge ben og arme så højt som muligt, mens du bøjer i ryggen. Adskil dem ikke i forskellige retninger! Dette er bare en god øvelse til at styrke ryggen.

Trin 6

Øv også at lave forskellige let ufærdige "horisonter" med bøjede eller ujævne ben, arme osv. Når du mestrer "horisonten", vil du være i stand til at øve og push-ups i horisonten.

Anbefalede: