Hvordan Man Lærer At Dunk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Dunk
Hvordan Man Lærer At Dunk

Video: Hvordan Man Lærer At Dunk

Video: Hvordan Man Lærer At Dunk
Video: Lær at synge - introduktion sangteknikker - online sangundervisning - del 1/3 2023, Marts
Anonim

Dunk er en type boldkastning i basketball. I dette tilfælde skal atleten hoppe over ringen og kaste bolden fra top til bund. For at lære at hoppe højt skal du udføre en række enkle øvelser. Hvordan lærer man at lave dunk?

Hvordan man lærer at dunk
Hvordan man lærer at dunk

Instruktioner

Trin 1

Træn dine lægmuskler med en række øvelser. Det er kalvene, der hovedsagelig er ansvarlige for, hvor højt du springer op. Udfør hoppetov på begge ben, på det ene ben (igen), løb på plads. Disse øvelser udføres i 3-5 minutter. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Stig op på tæerne, vend tilbage til startpositionen. Gør elevatorerne 45 til 60 gange. For at få den bedste effekt skal du træne med ekstra vægt, såsom en tyk bog på dit hoved. I gymnastiksalen, squat med en vægtstang over dine skuldre.

Trin 2

Udnyt et specielt sæt øvelser for at øge springevnen, Air Alert-programmet. Det er designet til tolv ugers kontinuerlig træning. Hvis du tager disse øvelser seriøst og gennemfører hele kurset, kan du øge din springhøjde med mere end 20 centimeter.

Trin 3

Udfør høje spring. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Sæt dig lidt ned, og spring så op så højt du kan. Prøv at springe ud meget hurtigt, tiden på jorden skal være minimal og lig med brøkdele af et sekund. Fra samme startposition skal du hoppe med lige ben uden at bøje dem ved knæene, også i høj hastighed. Tidsintervallet mellem tilgange bør ikke overstige 3 minutter.

Trin 4

Sæt dig ned, mens du sidder på tæerne, dine hæle er hævet, din ryg skal være lige (vinkelret på gulvet), og dine hofter skal være parallelle med det. Udfør spring i fuld squat til en højde på 10-15 centimeter. For balance kan du tage bolden. Motion lægger en masse stress på musklerne, så det skal gøres en gang om ugen.

Trin 5

Sørg for tilstrækkelig ernæring og sund søvn under dit Air Alert-træningskursus. Din daglige diæt skal omfatte fødevarer rig på protein, calcium og sørg for at spise masser af grøntsager og frugt. Spis en time eller to, før du træner, og spis ikke for meget, heller ikke på hviledage.

Populær af emne.