Når Det Russiske Lands Ishockeyhold Spiller Ved OL I Korea I

Når Det Russiske Lands Ishockeyhold Spiller Ved OL I Korea I
Når Det Russiske Lands Ishockeyhold Spiller Ved OL I Korea I
Video: Når Det Russiske Lands Ishockeyhold Spiller Ved OL I Korea I
Video: [4K SEOUL] Walk Seoul Korea | Evening scenery in summer around the station people hasten to go home 2023, Februar
Anonim

Den olympiske hockeyturnering betragtes med rette som den mest prestigefyldte konkurrence for nationale hold i sporten, der er så elsket af mange. Vinterlegene starter i Pyeongchang den 9. februar, men hockeyspil ved OL er planlagt til en senere dato.

Når det russiske ishockeyhold spiller ved OL i Korea i 2018
Når det russiske ishockeyhold spiller ved OL i Korea i 2018

Alle russiske hockeyfans er især bekymrede over udførelsen af ​​landsholdet ved OL i Korea i 2018. Selvom National Hockey League ikke lod sine stjerner gå til legene, afventer verden ivrigt starten på hockeymesterskabet.

Russlands herrelandshold endte i gruppe B. Modstanderne af Oleg Znarks afdelinger inkluderer hold fra Slovakiet, Slovenien og USA. Det russiske landshold spiller deres første kamp den 14. februar. Rivalerne på landsholdet vil være Slovakiets hold. Dette spil bliver åbningskampen for ishockey-turneringen til mænd ved OL i Pyeongchang.

Det russiske hold spiller sin anden kamp med en modstander, hvis rating er væsentligt ringere end resten af ​​holdene i Quartet B. Det russiske landshold kæmper den 16. februar med det slovenske hold, hvis hovedstjerne Anže Kopitar forblev til rådighed fra NHL-klubben fra Los Angeles.

Den sidste kamp i gruppespillet spilles af det russiske ishockeyhold til mænd den 17. februar. På denne dag bliver det nationale hold nødt til at kæmpe med de største rivaler i gruppen - det amerikanske landshold. Ifølge eksperters prognoser er det denne kamp, ​​der bliver afgørende i det endelige arrangement af de første to steder i V.

Selvfølgelig håber alle russiske fans, at det russiske landshold spiller den 21., 23. og 25. februar. Det er på disse datoer, at kvartfinalekampene såvel som semifinalerne og finalen er planlagt i henhold til reglerne.

Det russiske kvindelige landshockeyhold ved OI-2018 starter sin præstation tidligere. Allerede den 11. februar spiller russerne med canadierne. To dage senere (den 13.) bliver det russiske kvindelandsland nødt til at modsætte sig en anden favorit fra legene - det amerikanske hold. Den 15. februar spiller pigerne mod det finske hold.

Playoffs for hockeyholdene til kvinder er planlagt til 17., 19. og 22. februar.

Populær af emne.