Det Russiske Ishockeyhold Forlader OL I Sochi

I kvartfinalen skulle de russiske hockeyspillere mødes med det finske landshold. Slutresultatet var 3: 1 til fordel for finnerne, og det russiske hold mistede chancen for at kæmpe om de olympiske medaljer.

Russisk landshold for ishockey

Efter en vellykket sejr over det norske landshold måtte russiske hockeyspillere kæmpe med finnerne. Desværre fungerede spillet ikke, og det russiske hold faldt ud af kampen om de olympiske medaljer. Det finske landshold vandt med en score på 3: 1.

Det russiske holds nederlag var påvirket af flere faktorer. For det første havde atleterne lidt tid til at komme sig mellem kampene. Således begyndte spillet med finnerne mindre end 22 timer efter sejren over nordmændene. Men i dette tilfælde kan der gøres krav på arrangørerne. For det andet spillede landsholdets hockeyspillere slet ikke med hinanden, desuden var der helt unødvendige sletninger. For det tredje kunne atleterne ikke realisere deres numeriske fordel, selvom der var en sådan mulighed.

Den første periode begyndte temmelig forsigtigt, indtil der blev skudt i mål (i kampens tredje minut), men de finske forsvarere lod det ikke afslutte. Som et resultat opstod der en træfning ved porten, og vores spillere mistede deres nerver. Resultat - Kovalchuk blev udvist i to minutter. Fans forventede et stille og roligt spil. Men allerede midt i den første periode var stillingen 1: 1. Russerne var i stand til at score det eneste mål i løbet af spillet kun i den første periode.

Forsvaret for det russiske hold var heller ikke i orden, i slutningen af den første periode var endnu en puck i vores mål. I løbet af anden periode forsøgte russiske spillere aktivt at tage spillet i deres egne hænder, men forgæves. Derudover tillod vores hockeyspillere sig i frizonen til andre menneskers porte som et resultat af en ny fjernelse. Denne gang gik Ovechkin til straffebænken, og finnerne udnyttede øjeblikket, og stillingen var 3: 1.

Udskiftningen af målmanden hjalp heller ikke de russiske hockeyspillere: Bobrovsky erstattede Varlamov. Efter den tredje succesfulde puck begyndte finnerne kun at spille på deres eget mål. På trods af at spillet fandt sted i modstanderens zone i næsten hele tredje periode, lykkedes det ikke russerne at score et mål. Det var allerede klart, at hockeyspillerne trak sig tilbage for at besejre og mentalt "pakket deres tasker." Resultatet ventede ikke længe - det russiske hockeyhold forlader de olympiske lege i Sochi.