Hvordan Man Lærer At Bekæmpe Karate

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Bekæmpe Karate
Hvordan Man Lærer At Bekæmpe Karate

Video: Hvordan Man Lærer At Bekæmpe Karate

Video: Hvordan Man Lærer At Bekæmpe Karate
Video: Learn karate! (Lær karate) #1 NORSK! 2023, December
Anonim

Karate er den ældste kampsport, der kom til os fra Japan. Denne kunst af forsvar og angreb er baseret på slag eller spark, dvs. uden at bruge våben. Alle, fra et barn til en pensionist, kan lære karate-teknikken.

Hvordan man lærer at bekæmpe karate
Hvordan man lærer at bekæmpe karate

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du få en idé om karate som en sport og et middel til selvforsvar. Læs tematiske websteder, der er dedikeret til forskellige stilarter og karate-skoler på Internettet. Vælg de destinationer, der passer bedst til dig. Og husk også dem, der kategorisk ikke passer dig (for eksempel regnes Kyokushin som den sværeste og hårdeste af alle retninger af karate).

Trin 2

Dernæst, når du har valgt de ønskede stilarter, skal du vælge et afsnit. Tjek lokale sportsskoleannoncer. De rekrutterer konstant grupper af både begyndere, der ønsker at lære at kæmpe, og mere forberedte atleter, der ønsker at hæve niveauet for dygtighed. Eller hvis du har hørt om et bestemt afsnit i din by eller om en karateskole med gode anmeldelser, skal du interessere dig der. Hvis resultatet er det værd, og undervisningen er behagelig, er det bedre at bruge ekstra tid på vejen.

Trin 3

Før du træffer en endelig beslutning, skal du sørge for at lære bussen at kende (i karateskoler kaldes træneren "sensei"). Det er bydende nødvendigt, at du udvikler et godt forhold til din fremtidige mentor. Kun en erfaren sensei kan ikke kun påføre god karate-teknik og lære at kæmpe, men også dyrke en kampånd.

Trin 4

Når du er begyndt at træne, skal du ikke glemme at fortsætte med at uddanne dig selv. Se temafilm dedikeret til de store krigere i karate, grundlæggerne af karateskoler samt film, der nærer krigsånden. Bed din sensei om at anbefale speciel litteratur om kampsport generelt og karate i særdeleshed. Og glem ikke at bruge tid på generel fysisk træning. Uden god fysisk form er det umuligt at mestre den grundlæggende teknik i karate og lære at kæmpe godt.

Anbefalede: