Hvordan Man Laver En Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Fodbold
Hvordan Man Laver En Fodbold

Video: Hvordan Man Laver En Fodbold

Video: Hvordan Man Laver En Fodbold
Video: Lær at lave jorden rundt - Fodbold Skills 2024, Kan
Anonim

Interessant nok blev de første fodboldbolde lavet af et dyrs blære. Den eneste ulempe for spillerne i disse tider var, at stærke slag på bolden hurtigt gjorde hovedelementet i spillet ubrugeligt. Hvordan man laver en fodbold af mere overkommelige materialer, vil vi overveje nærmere.

Hvordan man laver en fodbold
Hvordan man laver en fodbold

Er det nødvendigt

Nåle, symaskine, syntetisk materiale, latex eller butyl

Instruktioner

Trin 1

Dæk. En fodbold består af tre hovedelementer - dæk, foringer og et kamera. Kuglens styrke og dermed varigheden af hele kampen afhænger af valget af dækmateriale. For at undgå at stoppe spillet ofte for at skifte bold skal du gøre det af syntetisk materiale snarere end ægte læder. Huden er følsom og absorberer fugt, hvilket negativt påvirker boldens sfæriske egenskaber. Brug syntetiske materialer som PVC eller polyurethan.

Trin 2

For. Foringsstoffet er mellem røret og dækket. Det giver bolden elastik. Det billigste foringsmateriale er stof og skum. Disse materialer absorberer fugt og tilføjer derfor kuglen vægt. Det er bedst at bruge forarbejdede bomuldsfibre, der afviser vand. De skal lægges oven på hinanden, mens de sys i forskellige retninger. Boldens fleksibilitet og evnen til at genoprette sin form efter at have ramt afhænger af dette.

Trin 3

Kamera. Kameraet former kuglen, og dens afvisning afhænger stort set af dens materiale. Du kan vælge butyl eller latex. Latex giver følsomhed over for bolden og giver over tid luft til at passere igennem, derfor er den udsat for hurtig deflation. Butyl-kameraer holder længere, men er større og mere stive.

Trin 4

Forbindelse af tre elementer. Når du har fundet ud af materialerne og fundet de rigtige, skal du finde en symaskine. Skær først det ydre dækmateriale i flere stykker, sy foringsstykkerne til det, som skal placeres oven på hinanden på en kaotisk måde. Sy alle materialer på den forkerte side. Når processen kommer til den sidste søm, der slutter sig til kuglens sider, skal du dreje den fra søm side til højre side. Indsæt kameraet, og sy den sidste søm med en speciel tyk nål og gem den indad.

Anbefalede: