Hvordan Man Laver Finter I Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Finter I Fodbold
Hvordan Man Laver Finter I Fodbold
Video: Hvordan Man Laver Finter I Fodbold
Video: 5 NYE VILDE FODBOLD FINTER! 2023, Februar
Anonim

Hvad er en finte? Dette er en række falske bevægelser med torso og selvfølgelig benene. Disse træk bruges af de spillere, der har bolden i besiddelse, for at overvinde den modsatte spiller. Feints kan gøres på forskellige måder, det hele afhænger af din fantasi. Her er nogle eksempler:

Og det kan du også, hvis du træner
Og det kan du også, hvis du træner

Instruktioner

Trin 1

Spilleren dribler. Når modstanderen er ved at angribe for at få bolden i besiddelse, vipper dribleren først sin krop til siden og svinger benet i samme retning, så angriberen får indtryk af, at de vil derhen. Og så snart den anden “bider” på disse vildledende bevægelser, kan den første kun gå i den anden retning med bolden. Dette skal gøres hurtigt for ikke at give modstanderen nogen chance for at tackle bolden.

Trin 2

En anden finte - angriberen modtager bolden og stopper den med fodsålen. Ikke langt fra ham står en forsvarer af det modsatte hold og er ved at løbe for at tage bolden. Når begge spillere kommer tæt på, laver boldbæreren et falsk venstre sving, men i virkeligheden fejer han kun benet over bolden. Hvis forsvareren springer mod en falsk svingning, har angriberen lidt tid til at skynde sig frem og komme rundt om modstanderen.

Trin 3

Alle fodbolde bringer deres yndlingsfint til automatisme, forbedrer dem og gør dem til deres "telefonkort". For eksempel vippede den brasilianske Garrincha sin torso til venstre og lod som om at gå mod målet diagonalt. Men faktisk brød han hurtigt gennem kanten og efterlod modstanderen, da han forsøgte at tage bolden væk. Og Mikhail Meskhi, der spillede for Dinamo Tbilisi, løb forbi bolden og fangede den derefter med benet bag bolden. Han skubbede derefter bolden forbi forfoden og modstanderens forsvarer og efterlod ham forvirret.

Populær af emne.