Hvordan Man Laver Finter I Hockey

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Finter I Hockey
Hvordan Man Laver Finter I Hockey

Video: Hvordan Man Laver Finter I Hockey

Video: Hvordan Man Laver Finter I Hockey
Video: iTrain Hockey Puck Handling Training Intensive 2024, Kan
Anonim

Hvert holdspil, inklusive hockey, er ikke komplet uden at bedrage og behændige manøvrer for at komme rundt om fjenden. Sådanne manøvrer kaldes finter, og i hver spilepisode kan en eller anden finte effektivt hjælpe.

Hvordan man laver finter i hockey
Hvordan man laver finter i hockey

Instruktioner

Trin 1

Slag. Udfør denne komplekse spilfint, hver gang du ser på spillet på en ny måde. Undvig din modstander med skarpe og uforudsigelige manøvrer, skift den måde, du skøjter på, og lav også falske gynger med din klub. Ethvert trick består af to dele - falsk og sand. Lær at føle det mest optimale tidsinterval mellem disse to handlinger.

Trin 2

Kraftslag. Udfør en kort dribling, mens du tager den mest stabile kropsposition - bøj dine knæ, spred dem skulderbredde fra hinanden, vip din krop lidt fremad. Påfør fjendens magtkamp, dæk pucken med din fod, stok, krop. På grund af den rationelle brug af kropsvægt, mens du har en fordel i hastighed, kan du ofte komme ud vinderen i denne kamp.

Trin 3

Fint at kaste og passere. Tag stillingen, som om du er ved at kaste eller aflevere og udføre en afslappet sving med klubben. Se modstanderens reaktion på denne bevægelse, som regel har den en positiv effekt. Derefter brat afslutter den falske bevægelse og forlader straks med pucken i den anden retning.

Trin 4

Fint torso og hoved. Bevæg dig med pucken mod din modstander. Når du nærmer dig det, skal du udføre en naturlig forberedende bevægelse af kroppen, hovedet og en klub med en puck til visning, som f.eks. Går til højre side. Dette vil fremkalde et svar fra fjenden til dine bevægelser. Når fjenden er forvirret, skal du straks ændre retning og gå til venstre.

Trin 5

Føtter med ændring af retning og hastighed. Brug primært sådanne finter for at komme væk fra fjendens værgemål. Hvis du har pucken, bevæger du dig mod målet, og så kommer forsvarsspilleren fra det modsatte hold ud på dig. Lav en falsk bremse (fjenden reagerer på samme måde), og slip derefter i den oprindelige retning.

Anbefalede: