Hvordan Man Sætter Et Spark I Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sætter Et Spark I Fodbold
Hvordan Man Sætter Et Spark I Fodbold
Anonim

Fodbold er et simpelt spil ved første øjekast. Det ser ud til, at spillerne bare dribler og rammer bolden og prøver at komme ind i modstanderens mål. Faktisk skal de have mange færdigheder. At skyde bolden er en af ​​dem.

Hvordan man sætter et spark i fodbold
Hvordan man sætter et spark i fodbold

Instruktioner

Trin 1

Placer fodbolden på 11 meter sparket foran målet. Din opgave er at lave et nøjagtigt og stærkt skud, der rammer nettet. Tag tre store skridt tilbage fra bolden. Tag et skridt til side. Hvis du er højrehåndet, skal du træde til venstre. Venstrehånden bevæger sig følgelig til højre.

Trin 2

Kom tæt på bolden med det første sparkstrin. I det tredje trin skal det ubelastede ben være ca. 15 cm fra bolden. Peg tæerne i den retning, du vil starte projektilet. Hold begge knæ bøjet og armene brede for at skabe balance. Gentag dette og det foregående trin, indtil disse trin er automatiske.

Trin 3

Bring det sparkende ben glat fremad og slå midten af ​​bolden med fodens indvendige kant. Hold dit knæ direkte over bolden, når du sparker den. Fej dit ben over bolden, så det i slutningen af ​​skuddet peger mod målet på bolden. Fastgør din ankel til selve sparket for at tilføje mere kraft. Du bør ende med et kanonskud, der gennemborer nettet, hvis du gjorde alt rigtigt.

Trin 4

Giv magt til at slå bolden, hvis du har trænet de foregående tre trin godt. Slå midten af ​​bolden med dit øverste ben. Prøv at holde pegefingeren og anklen nede, mens du sparker. Fej dit ben igen, så det i slutningen af ​​strejken peger på målet. Bolden flyver derhen! Da dette spark praktiseres, skal iscenesættelsesbenet bevæge sig så langt bag bolden som muligt.

Trin 5

Øv dig på at iscenesætte dit skud ved at give det ekstra kraft. Dette kan gøres ved at hærde hofte og knæ. Invester i slaget helt! Byg dine ben i gymnastiksalen på ikke-træningsdage. Men husk også, at nøjagtighed og præcision altid trumfkraft. Udvik derfor alle færdigheder gradvist og målrettet.

Populær af emne.