Hvordan Man Sætter Et Barn På Ski

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sætter Et Barn På Ski
Hvordan Man Sætter Et Barn På Ski

Video: Hvordan Man Sætter Et Barn På Ski

Video: Lær at løbe på ski når du er 5 år 2022, December
Anonim

Sport er en vigtig del af en persons liv, især et barn. Og hvis en drengs eller piges aktive livsstil er en selvfølge, om sommeren, er der kun skøjteløb og skiløb tilgængelige om vinteren.

Hvordan man sætter et barn på ski
Hvordan man sætter et barn på ski

Instruktioner

Trin 1

At lære et barn at stå på ski er ikke en let opgave. Først skal du vælge det rigtige sportsudstyr. Ski til børn er træ, plastik og kombineret. For begyndere er plastikplader med skridsikker hak eller træplader bedst egnede. Hvis du køber træprodukter, skal du også købe et sæt salver til dem. Treskier uden salve glider godt, når det er frost udenfor og sneen er smuldret. Våd sne holder fast ved dem og forstyrrer glidningen. Længden af ​​ski til barnet skal være lidt større end hans højde. Det er bedre at vælge bløde eller halvstive beslag til en begynderatlet. De giver dig mulighed for at bære normale vintersko til skiløb, så barnet ikke fryser.

Trin 2

Hvis du køber ski med stive bindinger, så lad dit lille barn først vænne sig til skistøvlerne. Derudover skal sko købes 1-2 størrelser større, så du kan bære to par tykke uldsokker. Lad barnet først tage på skoene hjemme og gå rundt i værelserne for at vænne sig til.

Trin 3

Så snart babyen vænner sig til støvlerne (det tager ikke mere end tre dage), kan du tage ham ud og sætte ham på ski. Lad dit lille barn først lære at stå på ski på benene. Dette hjælper ham med at føle deres vægt. Derudover lærer den begyndende atlet at opretholde balance. Når dit barn har det godt med skiløb, skal du begynde at glide.

Trin 4

Giv ikke skistave til en nybegynder skiløber med det samme, først skal du lære at glide uden dem. Det er bedst at vise det visuelt, så du skal også komme på dine ski. Gå ud med babyen på et fladt område, vis, hvor præcist du har brug for at bevæge dine ben. Hvis barnet ikke forstår det, skal du flytte benene med dine hænder. Vi bliver nødt til at gøre dette, indtil babyen lærer at glide på ski alene. Hvis barnet stadig ikke forstår, hvordan man bevæger sig, skal man tage skiene af og sætte dem på egen hånd foran ham. Begynd at glide, mens babyens ben bevæger sig med dine ski, hvilket hjælper ham med at forstå bevægelsesteknikken.

Trin 5

Drejninger er den sværeste del, så du kan ikke lære uden at falde. Når du mestrer svingene, lærer du kunsten at stå på ski på samme tid. Da barnet allerede ved, hvordan man går med ski på fødderne, skal han prøve at dreje og løfte benene. For at gøre det lettere for ham at mestre svingene skal du spille indhentning med at undgå forhindringer. Glem ikke at lære dit barn at falde korrekt - på hans side i løbet af indlæringen.

Trin 6

Når barnet er sikker på at stå på ski, kan du give ham skistave. Deres længde skal være under armhulerne. Vis nu dit lille barn, hvordan man skubber af med pinde, hvordan man opretholder balance, og hvordan man drejer, mens man læner sig på dem.

Populær af emne.