Sådan Retter Du Dine Skuldre I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Retter Du Dine Skuldre I
Sådan Retter Du Dine Skuldre I

Video: Sådan Retter Du Dine Skuldre I

Video: Sådan Retter Du Dine Skuldre I
Video: Øvelse: Sådan øger du blodcirkulationen i dine skuldre 2024, April
Anonim

Osteochondrosis er en ubehagelig sygdom, men desværre progressiv. Flere og flere kontormedarbejdere kommer til lægen med klager over ryg og livmoderhalssmerter. Men det skræmmende er, at børn, der kommer fra skolen med tunge rygsække, klager over hovedpine og sløvhed.

Sådan retter du dine skuldre
Sådan retter du dine skuldre

Instruktioner

Trin 1

Dem med stillesiddende job kan rådes til at tage korte pauser for at varme op og gå rundt på kontoret. Få en lille pude, helst i form af en rulle, og placer den fra tid til anden mellem lænden og stolen. Dette reducerer belastningen på dine muskler. Prøv at sidde på kanten af sædet med støtten på begge fødder. I denne position vil ryggen rette sig, og skuldrene vil derfor rette sig ud.

Trin 2

For at finde ud af, hvilken kropsholdning der betragtes som korrekt, skal du udføre en test. Kom tæt på væggen, tryk mod den med bagsiden af dit hoved, skulderblade, balder og kalve. Denne kropsposition kan betragtes som ideel, husk den og prøv at vedligeholde den hele dagen. En almindelig synder i udviklingen af skoliose og osteochondrose er en simpel computermus. Når du sidder ved computeren hele dagen og holder hånden på musen, bliver dine muskler for stramme, hvilket fører til krumning og rygsmerter. Hvis du bare læser tekst eller taler i telefon, skal du hvile dine arme langs din krop eller på armlænene.

Trin 3

Hvis det er muligt, er det bedre at gå i gymnastiksalen, hvor du finder det nødvendige sæt øvelser for at forbedre din kropsholdning. Hjemme kan du styrke dine rygmuskler og indsætte dine skuldre alene, selvom dette kræver viljestyrke. Se tv, læs en bog eller tegn på din mave med et rullet håndklæde under brystet. Denne passive belastning på ryggen hjælper dig med at rette dine skuldre smertefrit. Øvelse "båd" eller "fisk" er velegnet. Lig på din mave, ret dig op og løft skiftevis dine arme og ben, som om du svinger på bølgerne. Maveøvelser kan også hjælpe med at korrigere kropsholdning.

Trin 4

Læger mener, at knoglevækst fortsætter indtil en alder af 19 år. Det er ikke længere muligt at rette skoliose fuldstændigt i voksenalderen, men du kan rette din ryg lidt og udfolde dine skuldre i alle aldre. Både børn og voksne med rygproblemer rådes til at bære en særlig støttekorset, der hjælper med at rette den korrekte kropsposition. Hæng på den vandrette bjælke så hurtigt som muligt, svøm så meget som muligt, stå på ski og skøjteløb. Alt dette bidrager til korrektion af kropsholdning og styrker kroppen som helhed. Gå rundt i verden lige!

Anbefalede: