Sådan Sænkes Dine Skuldre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sænkes Dine Skuldre
Sådan Sænkes Dine Skuldre

Video: Sådan Sænkes Dine Skuldre

Video: Sådan Sænkes Dine Skuldre
Video: Øvelse: Sådan øger du blodcirkulationen i dine skuldre 2024, April
Anonim

Kontorarbejde udføres normalt uden fysisk anstrengelse. Konstant siddende ved bordet og gentagne bevægelser forstyrrer kropsholdning og fører til overdreven træthed i ryggen og skuldrene. Som et resultat udvikler en bøjning sig gradvist, skuldrene hæver sig, og hovedet trækkes som det skal.

Sådan sænkes dine skuldre
Sådan sænkes dine skuldre

Instruktioner

Trin 1

Statisk kropsholdning har en negativ effekt på musklerne over tid. De skal arbejde med skiftevis spænding og afslapning. Hvis dette ikke sker, udvikler muskelspasmer, og blodcirkulationen forringes. Hvis du er bekymret for hovedpine, følelsesløshed og en følelse af "krybning", skal du kontakte en zoneterapeut. Efter flere behandlingsforløb forsvinder muskelspasmer, skuldre falder, kropsholdning forbedres, og blodcirkulationen genoprettes.

Trin 2

Imidlertid har ikke alle råd til behandling med zoneterapeut, disse procedurer er ret dyre. Du kan selv aflaste dine muskler og gendanne din kropsholdning. Vælg et tidspunkt i løbet af dagen i 10-15 minutter til et sæt øvelser. Et sådant kompleks skal udføres mindst 3 gange om dagen.

Trin 3

Efter at have vågnet, før du går ud af sengen, skal du trække dine bøjede knæ mod brystet og læg dine arme rundt om dem. Inhaler og prøv at rette dine ben ud, mens du modstår med dine hænder. Gentag mindst 5 gange.

Trin 4

Mens du støtter din højre albue med din venstre hånd, skal du intensivere din venstre skulder med din højre hånd i 3 minutter. Skift derefter hænder og gentag massagebevægelserne.

Trin 5

Sid på en stol, tag hovedet bag dine håndflader, som om du tager det i låsen. Vip hovedet fremad, vip derefter tilbage og modstå med dine hænder. Gentag 10 gange, hver gang øger graden af hovedhældning.

Trin 6

Når du sidder på en stol, skal du placere din håndflade på dit øreområde. Vip hovedet mod din skulder på denne side, og modstå med din hånd. Hold den albue på den "arbejdende" hånd med den anden hånd. Gentag 10 gange.

Trin 7

Gør disse øvelser 3 gange dagligt i flere uger. Med deres hjælp kan du aflaste skulderbæltets muskler. Det er vigtigt at holde armens albue, der "arbejder" for modstand, skuldermusklerne på denne side vil blive afslappede. Denne veksling af spænding og afslapning af musklerne vil gendanne deres tone, fjerne krampe og gradvist hjælpe skuldrene med at vende tilbage til deres oprindelige position.

Anbefalede: