Sådan øges Dine Skuldre

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Dine Skuldre
Sådan øges Dine Skuldre

Video: Sådan øges Dine Skuldre

Video: Sådan øges Dine Skuldre
Video: Øvelse: Sådan øger du blodcirkulationen i dine skuldre 2024, April
Anonim

Enhver mand vil have brede og bulende skuldre. Selv blandt kvindelige fitnessudøvere ønsker mange ujævn skuldre. Der er en række træningskomplekser, som du kan øge bredden og volumenet på skuldrene betydeligt.

Sådan øges dine skuldre
Sådan øges dine skuldre

Er det nødvendigt

vandret bjælke, to håndvægte på 2 kg hver, swimmingpool

Instruktioner

Trin 1

For at øge skuldrene og opnå et positivt resultat skal du først og fremmest vælge den rigtige træningstaktik og følge dem i en bestemt periode. Enhver træning, og endnu mere på skuldrene, skal begynde med en god opvarmningsopvarmning for ikke at skade skulderled og muskler. Strækningen skal omfatte cirkulære bevægelser med dine hænder samt push-ups fra gulvet med et bredt greb. Jogging ned ad gaden eller på et løbebånd i gymnastiksalen er bedst. Begyndere skal øve 3 gange om ugen, ellers har skuldrene (deltoiderne) ikke tid til at slappe af før den næste træning.

Sådan øges dine skuldre
Sådan øges dine skuldre

Trin 2

Den grundlæggende øvelse for at øge skuldrene er et bredt og mellemstort greb på trækstangen. For at gøre dette skal du have en gade mellem indflyvninger i et halvt minut.

En uddannet person har derfor brug for flere gentagelser afhængigt af styrke og evner. For at øge skuldrene skal du udføre cirkulære gynger med håndvægte på 1-3 kg. Antallet af gynger er mindst 10 for 3 sæt.

Sådan øges dine skuldre
Sådan øges dine skuldre

Trin 3

Det er bydende nødvendigt at medtage sports svømning i poolen i træningskomplekset. Det har længe været kendt, at man ved hjælp af svømning mærkbart kan øge skuldrene. Stigningen i skuldervolumen er påvirket af tre svømmestilarter - crawl (freestyle), ryg og sommerfugl. Svømning tre gange om ugen i en time vil i væsentlig grad supplere træningskomplekset til at udvide skuldrene. Hvis du træner efter en sådan tidsplan, vil fremskridtene være mærkbare i højst et års træning.

Anbefalede: