Sådan Slapper Du Af Dine Skuldre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slapper Du Af Dine Skuldre
Sådan Slapper Du Af Dine Skuldre

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Skuldre

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Skuldre
Video: Мануальная терапия ASMR хрусты (обучение) 2024, Kan
Anonim

Arbejde på kontoret ved computeren, mens du sidder i en stilling, påvirker kropsholdningen negativt. Cervikale ryghvirvler er stærkt anstrengt, og rygsmerter vises. Skulderafslapningsøvelser kan hjælpe med at lindre træthed under eller efter en arbejdsdag.

Sådan slapper du af skuldrene
Sådan slapper du af skuldrene

Instruktioner

Trin 1

Hovedmålet med skulderafslapning er at slippe af med ubehag og overanstrengelse i overkroppen, ryg, nakke, hoved, opvarmning af arme og skuldre. Under arbejdet, selv stillesiddende, er musklerne spændte i unaturligt lang tid. For at slappe ordentligt af og opnå den ønskede effekt skal du lære at bestemme hvilken del af kroppen, der har akkumuleret spænding. På grund af det faktum, at folk sidder foran computeren, sluger de ofte, det er skuldrene, der tager det maksimale stress. Øvelse for at slappe af skuldrene henviser til øvelser fra fysioterapiøvelser. Før kroppen startes, skal kroppen bringes i stationær tilstand, og ikke svinge fra side til side. Fra området af skulderbladene begynder du gradvist at strække armen ud. Slap gradvist af den hævede arm, men prøv ikke at bøje den ved albuen.

Trin 2

Når du er klar til at starte øvelsen, skal du tage startpositionen: ligge på en fast overflade, bøj knæene og spred dine ben i hoftebredde fra hinanden. Træk din hals op. Du kan også bruge en tynd, relativt fast pude under hovedet, afhængigt af hvordan du har det godt med at udføre øvelsen. Liggende på ryggen, løft armene op til loftet og hold dem over dine skuldre.

Trin 3

Handle. Når du indånder, skal du trække din højre hånd op. Samtidig skal skulderbladene komme ud af gulvet eller overfladen, som du ligger på. Forlæng hele din arm fra din skulder til spidserne på hver finger. Når du ånder ud, skal du slappe af med din højre hånd, men ikke sænke den ned på gulvet. I dette tilfælde skal scapulaen stadig falde på gulvet eller på en hård overflade. Når du har udført denne handling med højre hånd, skal du gentage det samme for venstre hånd og så 10 gange skiftevis.

Trin 4

Når du har gennemført 10 gentagelser på hver af armene, skal du stå op, gå i 2-3 minutter og dreje rundt med skuldrene fremad og derefter bagud eller omvendt.

Anbefalede: