Sådan Slapper Du Af Dine Rygmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slapper Du Af Dine Rygmuskler
Sådan Slapper Du Af Dine Rygmuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Rygmuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Rygmuskler
Video: Наклоны бедер и тренировка ягодиц❗️Как исправить плохую осанку в нижней части спины 2024, April
Anonim

Rygsøjlen er nøglen til hele organismenes sundhed. Men alle står over for det faktum, at ryggen bliver træt efter en travl arbejdsdag eller efter en lang ubevægelig position. Der er et ønske om at strække, strække og slappe af dine rygmuskler. Der er flere måder at gøre dette på.

Sådan slapper du af dine rygmuskler
Sådan slapper du af dine rygmuskler

Instruktioner

Trin 1

At strække ryggen, mens du står, hjælper med at bøje sig fremad. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden og knæene let bøjede. Begynd at læne dig frem. Sørg for, at ryggen forbliver plan, og nedre ryg ikke bøjes. Nå gulvet med dine hænder, og bliv i denne position i et par minutter. Ret dig langsomt op. Fra samme startposition, vippes til siderne. Den højre hånd er på bæltet, den venstre løftes op. Læn dig til højre, række ud efter din venstre hånd, bøj den ikke. Gå langsomt tilbage til startpositionen. Vip også til venstre. Kropsdrejninger er meget effektive til afslapning. Forbind dine arme på brysthøjde og drej langsomt skiftevis til venstre og højre.

Trin 2

Nogle gange er det mere bekvemt at gøre drejninger eller vendinger fra en siddende stilling. I dette tilfælde kan du blive ved det ekstreme vendepunkt ved at hjælpe dig selv med dine hænder. Overdriv ikke det. Udfør øvelserne så længe du har det godt. Bøjninger fra siddende stilling udføres på samme måde som fra stående stilling. Gør dem med lige ryggen. Du behøver ikke bøje dig dybt eller prøve at holde knæene lige. Ved at træne regelmæssigt bliver du mere fleksibel og lettere at gøre.

Trin 3

Følgende øvelser udføres, mens du ligger på ryggen. Træk det ene knæ mod brystet. Tag fat i dit ben under knæet, og hold denne position i et par minutter. Skift dit ben. Træk derefter begge ben mod dig. Hvis du udfører øvelserne på en fast overflade (som f.eks. Gulvet), så prøv at rulle fra din nedre ryg til din øvre ryg - dette er en god rygmassage. Liggende på ryggen crunches udføres som følger: bøj det ene ben ved knæ, placer knæet bag det andet ben, prøv at nå gulvet med dem. Efter at have gentaget øvelsen med to ben, bøj begge ben og læg dine knæ først til højre og derefter til venstre.

Trin 4

Hvis du har rygproblemer, og det gør ondt at træne, så prøv at besøge puljen regelmæssigt (medmindre der er passende kontraindikationer). Svømning styrker perfekt musklerne i ryggen og reducerer samtidig belastningen på rygsøjlen.

Anbefalede: