Sådan Slapper Du Af Dine Nakkemuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slapper Du Af Dine Nakkemuskler
Sådan Slapper Du Af Dine Nakkemuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Nakkemuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Nakkemuskler
Video: Øvelse 1: Sådan udspænder du dine nakkemuskler 2024, September
Anonim

For nylig har mange mennesker klaget over smerter i kraven. Denne zone inkluderer bagsiden af nakken såvel som mellemrummet mellem skulderbladene. Oftest gør denne zone ondt hos mennesker, der primært arbejder med deres hænder. Disse er frisører, ingeniører, dataloger og andre. Dette skyldes, at det er i kravezonen, at de vigtigste muskler, der understøtter armene, er placeret.

Nakkemassage lindrer nakkesmerter
Nakkemassage lindrer nakkesmerter

Instruktioner

Trin 1

Hvis et af dine familiemedlemmer har nakkesmerter, skal du give ham eller hende en massage. Mål først personens blodtryk. Sessionen er forbudt, hvis "patienten" har lavt blodtryk, da massage vil sænke det endnu mere.

Trin 2

Gå nu videre til selve massagen. Hvis proceduren udføres derhjemme, skal personen ligge på maven. Som en sidste udvej skal du sidde ham (hende) med hovedet hvilende på hænderne eller på et bord. Det hele afhænger af, hvor behagelig personen vil være.

Trin 3

Anvend først massagecremen på din hud med lette, udglattende slag. Prøv at bestemme taktilt, om huden har klemmer (strammere muskelvæv end resten af kroppen). Husk sådanne steder, så du derefter kan behandle dem mere omhyggeligt.

Trin 4

Start med at massere de dybe muskler langs den øverste thoraxrygg. Placer dine hænder på klientens hud, fold dem derefter, og kør”bølgen” ti gange over huden med tommelfingrene.

Trin 5

Nu kan du begynde at slappe af "patientens" nakkemuskler. Tag fat i disse muskler i en "tang", og begynd derefter at ælte dem forsigtigt og bøj fingrene. Bare tryk ikke for hårdt for at sænke trykket under det normale eller ikke for at fjerne ryghvirvlerne.

Trin 6

Når du er færdig med nakken, skal du gå videre til skulderbæltets bagmuskler, der ligger mellem skulderbladernes øverste kant og rygsøjlen. Vær særlig opmærksom på disse muskler, da de er meget omfangsrige. Det er bedre at massere disse muskler ikke i en, men på flere måder. Start for eksempel med at massere dem med fingerspidserne og sæt dem sammen på forskellige måder. Husk også at folde huden med de rette muskler.

Trin 7

Nu kan du massere området mellem skulderbladene (højre og venstre efter tur). For at gøre dette skal du lægge din hånd bag ryggen og "gå" let under benet.

Trin 8

Du kan afslutte massagen i kravezonen med udjævne bevægelser svarende til dem, som massagen begyndte med. Derefter beder "patienten" om at ligge på ryggen og ligge i 5-10 minutter. En siddende patient skal sidde i samme position. Dette er slutningen af massagen.

Anbefalede: