Sådan Slapper Du Af Dine Benmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slapper Du Af Dine Benmuskler
Sådan Slapper Du Af Dine Benmuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Benmuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Dine Benmuskler
Video: Sådan her er det at være ordblind for mig 2024, April
Anonim

Afslapning er en tilstand, hvor musklerne er helt i ro. Afslappende muskler er vigtige ikke kun efter træning, men også før træning. Det er nødvendigt at lære at slappe af muskler, når du er i ro, og også at slappe af muskler, der ikke er involveret i bevægelse, både under træning og i hverdagen.

Sådan slapper du af dine benmuskler
Sådan slapper du af dine benmuskler

Instruktioner

Trin 1

Der er en række øvelser designet til at slappe af benmusklerne. Løft benet bøjet ved knæet, sving det i luften, slapp af musklerne, og sænk benet frit ned på gulvet. Gør det samme med det andet ben. Bøj dit knæ, prøv at nå din bagdel med din hæl. Slap af og sænk dit ben. Gør det samme med det andet ben. Tag fat i benet under knæet med dine hænder, løft det, slapp af og ryst underbenet med dine hænder. Slip dine arme, og læg din fod på gulvet. Gør det samme med det andet ben.

Trin 2

Følgende øvelser kan beskrives som afslapning gennem spænding. Sid på en stol med kanten over dine bagdeles folder. Spred dine ben fra hinanden for at slappe af musklerne i låret. Placer dine skinner vinkelret på gulvet. Hvis du fortsat føler spænding i dine skinner, skal du bevæge dine fødder 5 cm frem, indtil spændingen forsvinder.

Trin 3

Lig på ryggen på en måtte, hvis du er i gymnastiksalen eller på en seng, sofa. Placer en lav pude eller krydsede arme under hovedet. Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden. I dette tilfælde vil sokkerne skille sig ud fra siderne. Slap af med dine ben.

Trin 4

En øvelse, hvor du, når du sidder på en stol, skal lægge dine fødder fladt på gulvet, er meget nyttigt. Træk tæerne op uden at løfte dine hæle fra gulvet, og prøv derefter at skubbe tæerne til gulvet igen uden at løfte dine hæle. Slap af med dine ben.

Trin 5

Sidd på en stol, stræk dine ben fremad parallelt med dine skuldre. Løft dine ben lige, ret dine knæ helt, hold og sænk derefter. Hvil dine ben. Sådanne øvelser giver dig ikke kun mulighed for at slappe af dine muskler, men også føle, hvilken slags belastning du får ved at udføre denne eller den øvelse.

Anbefalede: