Sådan Får Du Dine Benmuskler Til At Fungere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dine Benmuskler Til At Fungere
Sådan Får Du Dine Benmuskler Til At Fungere

Video: Sådan Får Du Dine Benmuskler Til At Fungere

Video: Sådan Får Du Dine Benmuskler Til At Fungere
Video: Hvordan man tilføjer volumen til håret! 4 måder at stile dit hår på! Eva Lorman 2024, Kan
Anonim

For at holde din underkrop stram, skal du få dine benmuskler til at fungere. Dette hjælper ikke kun intensiv træning, men også nogle af de nuancer, der skal observeres under klasser.

Sådan får du dine benmuskler til at fungere
Sådan får du dine benmuskler til at fungere

Instruktioner

Trin 1

For det første skal benvarmerne varmes op for det aktive arbejde i benmusklerne. Kolde muskler er vanskelige at træne. Derudover fordobles risikoen for skade uden opvarmning. Derfor, for at få benmusklerne til at fungere, skal du træde i en halv time før fysiske øvelser, strække dine kalve, hofter, ankler og knæ og lave nogle lette styrkeøvelser. For at holde varmen skal du bære uldleggings og termoshorts.

Trin 2

For at få dine benmuskler til at vokse, skal du elske smerten. Hvis musklerne ikke gør ondt, er træningen ikke effektiv nok. Det er smerte, der signalerer, at musklerne arbejder, hvilket betyder, at det er nødvendigt at stræbe efter det under hver lektion. Du skal bare lære at skelne mellem behagelige "nyttige" smerter fra smertefulde fornemmelser, der taler om traumer. I løbet af den første session kan der muligvis ikke forekomme smerter. Du skal træne, indtil du føler dig træt. Den næste dag får du ondt i halsen.

Trin 3

En smart tilgang til træning kan hjælpe dine benmuskler med at vokse. Professionelle trænere anbefaler ikke at træne dagligt - musklerne skal have mulighed for at komme sig. Det er i pauserne mellem træningen, at muskelmasse vokser. Derfor er daglig tortur af din krop ikke kun farlig, men også ubrugelig. Hvordan ved du, om dine muskler er kommet sig? De holder op med at gøre ondt. Så det er værd at træne på bestemte dage, men som kroppen har brug for.

Trin 4

For at benmusklerne skal fungere effektivt, må de ikke få lov til at "komme på sporet." Når musklerne er vant til belastningen, holder de op med at vokse. For at undgå en sådan situation er det nødvendigt at ændre rækkefølgen af øvelser, skiftevis øge eller mindske antallet af tilgange, og skifte en gang hver anden måned til et nyt træningsprogram.

Trin 5

For aktiv vækst af benmuskler er det nødvendigt at komplicere de sædvanlige øvelser. Vægtning er en af de mest effektive metoder. Du skal sidde på huk med en vægtstang, tage lunger med håndvægte, der vejer mindst 3 kg, og træne på styrkesimulatorer. Nogle synes fejlagtigt, at belastningen kun skal øges. Dette er forkert og fysisk umuligt. Det er nødvendigt at skifte tunge og lette vægte, i sidstnævnte tilfælde udføre tilgange til næsten fuldstændig udmattelse.

Trin 6

Kun konstant træning, der varer mindst 45 minutter, kan få musklerne i benene til at arbejde. De har vist sig at være meget mere effektive end daglige 15 minutters træning uden opvarmning.

Anbefalede: