Sådan Får Du Dine Ben Til At Tabe Sig Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dine Ben Til At Tabe Sig Hurtigt
Sådan Får Du Dine Ben Til At Tabe Sig Hurtigt

Video: Sådan Får Du Dine Ben Til At Tabe Sig Hurtigt

Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2022, December
Anonim

Mange atleter, især kvinder, klager over for store eller for store ben. Der er flere typer øvelser, der kan hjælpe dig med at tabe dig i denne del af kroppen. Det er dog værd at overveje kroppens personlige egenskaber, når man udvikler et trænings- og ernæringsregime.

Sådan får du dine ben til at tabe sig hurtigt
Sådan får du dine ben til at tabe sig hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Tilføj mere kardiovaskulær træning til din regelmæssige træningsrutine. Denne type øvelse hjælper dig med at forbrænde overskydende fedt og kalorier hurtigere. Du kan også stramme de dele af kroppen, der har brug for det. Løb og andre udendørs sportsgrene, der kræver cardio, hjælper dig med at tabe dig i dine ben og mere.

Trin 2

Indarbejd pilates og yogaøvelser i din ugentlige træningsrutine. I alt skal du gøre dem 2-3 gange om ugen. Begge disse typer træning hjælper med at gøre kroppen slankere, inklusive benene. Pilates og yoga kræver involvering af alle store og små muskler, der ofte ikke bruges i regelmæssige træningsprogrammer. Derfor vil de sammen fremskynde processen med at tabe sig i benområdet.

Trin 3

Tilføj variation til din regelmæssige træning. Den menneskelige krop vænner sig til en type træning og kræver noget nyt. At kun udføre benløft eller et kørende program hele tiden kan stoppe vejen til succes. Skift derfor dit udstyr eller din sport for at undgå stagnation.

Trin 4

Spis en afbalanceret og sund kost. Mens du måske kun er generet af pumpede ben, er det faktisk meget vigtigt at spise godt og træne regelmæssigt. Disse to punkter er uadskillelige. Mens du taber dig i benområdet, så prøv at forbruge mindre protein. Medtag flere lette fødevarer som bananer og fisk i din kost.

Trin 5

Lav øvelser, der hjælper dine ben med at tabe sig. Mange øvelser involverer næsten 2/3 af din kropsvægt. De kaldes sammensatte. Du gør det isoleret. Disse inkluderer: hæve ben på baren eller ligge ned, halv squats eller hofte hæve. De hjælper alle med at opnå det ønskede resultat.

Populær af emne.