Sådan Pumpes Dine Ben Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Ben Hurtigt Op
Sådan Pumpes Dine Ben Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Dine Ben Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Dine Ben Hurtigt Op
Video: Sådan udskifter du din benzinslange til påhængsmotoren 2024, April
Anonim

Smukke, pumpede ben er drømmen for enhver, der går i gymnastiksalen. At få muskelmasse i benene giver større stabilitet, øger udholdenhed, og dette er langt fra alle fordelene. Med den målrettet pumpning af benene startes den generelle proces med masseforøgelse, processen med muskelvækst i hele kroppen accelereres. Derfor skal du fra de allerførste dage i gymnastiksalen først og fremmest svinge benene.

Sådan hurtigt pumpes dine ben op
Sådan hurtigt pumpes dine ben op

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Lav en hip triceps-øvelse. Find den bedste vægt på vægtstangen til dig, beregn den vægt, som du kan udføre syv til otte sæt med seks til otte gentagelser med. Stå under disken, læg barbell på dine skuldre. Fastgør det med dine hænder. Stå med hende i fuld højde, med ryggen lige og stirre på loftet. Sæt dig ned for at bøje dine knæ i en vinkel på 75-80 grader og ret langsomt ud.

Trin 2

Skift til benudvidelsesmaskinen straks efter huk. Sid oprejst, tag fat i håndtagene med dine hænder, læg dine ben under resten af simulatoren. Foretag svingende bevægelser med dine ben, med kraft, ret dine ben til en absolut ubøjet position, hold dem ved slutpunktet i et sekund, og sænk dem derefter. Lav seks fulde sæt på otte til ti gentagelser.

Trin 3

Lig på en hamstring maskine. Hold håndtagene med dine hænder, med den nederste del af dine skinneben, hvile mod simulatorens låse. Bøj dine ben med kraft til det yderste, hold dem i et sekund på det yderste punkt, og bøj derefter langsomt. Lav fem sæt med ti gentagelser.

Trin 4

Arbejd dine lægmuskler. Stå på en bygning med en vægtet vægtstang over dine skuldre. Stå på en scene med tæerne og hæv langsomt på tæerne, frys på det ekstreme punkt i et sekund, og sænk derefter langsomt dig selv ned. Gentag øvelsen femten gange, og gør derefter otte flere tilgange.

Anbefalede: