Sådan Pumpes Dine Hofter Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Hofter Hurtigt Op
Sådan Pumpes Dine Hofter Hurtigt Op
Video: Sådan Pumpes Dine Hofter Hurtigt Op
Video: Stabilitet hofter og bekkenbunn 2023, Februar
Anonim

Både mænd og kvinder er jaloux på elasticiteten og skønheden i musklerne på benene. Problemområdet er ofte hofterne, hvilket giver en belastning, hvorpå du kan slippe af med fedtlaget og demonstrere attraktive pumpede ben til andre.

Sådan pumpes dine hofter hurtigt op
Sådan pumpes dine hofter hurtigt op

Nødvendig

  • - ankelvægte
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Squat ned. Dette grundlæggende træningselement for mange atleter, som let kan udføres både hjemme og i gymnastiksalen, giver fremragende resultater for både hofter og bagdel. Husk at holde ryggen lige og dine fødder godt på gulvet. For at pumpe op foran låret og sammen med kalvene skal du overføre din vægt til forsiden af ​​foden. For at arbejde på bagsiden skal du holde dine hæle på gulvet og prøve at læne dig på dem.

Trin 2

Squat på det ene ben. Princippet er det samme, kun nu fungerer dine ben skiftevis og får meget stress.

Trin 3

Gør squats hårdere. Saml håndvægte eller en anden vægt, der for eksempel kan hejses på dine skuldre. Lav de samme øvelser. Effekten bliver meget bedre, fordi belastningen også øges med den ekstra vægt.

Trin 4

Tag håndvægte i dine hænder og lunger skiftevis på hvert ben. Derefter fortsæt til næste øvelse - spring ud med det ene ben, spring op fra denne position og skift dine ben i luften (hvis højre oprindeligt var foran, efter landing er der venstre).

Trin 5

Sæt vægten på dine fødder (ca. omkring anklen) og læg dig på ryggen. Løft dine ben op og bøj dine knæ. Fra denne position, med en udånding, skal du langsomt rette dine ben ud og returnere dem tilbage.

Trin 6

Stå op ad væggen uden at fjerne vægtene. Placer begge hænder på den for at opretholde balance. Fra denne position skal du tage det ene ben tilbage, så det forstås over gulvet så højt som muligt. Det er bedre at udføre denne handling først for en og først derefter for det andet ben.

Populær af emne.