Sådan Træner Du Om Efteråret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Om Efteråret
Sådan Træner Du Om Efteråret

Video: Sådan Træner Du Om Efteråret

Video: Sådan Træner Du Om Efteråret
Video: Træning: Stolegymnastik 2024, Kan
Anonim

Om efteråret ser det ud til at du kan slappe af og stoppe med at tage sig af dig selv. Men dem, der er vant til at dyrke sport, kan ikke længere klare sig uden træning. Det er ved at finde ud af, hvordan man træner om efteråret, at man kan få gode resultater. Det vigtigste er at vælge den rigtige intensitet af træningen såvel som at vælge effektive øvelser.

Sådan træner du om efteråret
Sådan træner du om efteråret

Er det nødvendigt

  • Sportsuniformer.
  • Timer.

Instruktioner

Trin 1

Vælg dine øvelser først. Om efteråret er det bedre at fokusere på styrke, da behovet for vægttab falder. Derudover hjælper selv en lille mængde aerob træning med at opretholde kropstonen. Mange er forlovede, fordi de har et stillesiddende job, og sport hjælper med at sikre, at ryggen ikke gør ondt. Det er bedre at vælge styrkeøvelser med håndvægte og lave mange reps med lav vægt. Muskelmasse skal holdes i god form. Men hvis du tager store vægte, vil musklerne ændre sig visuelt, og ikke alle ønsker det. Professionelle atleter spiser på en speciel måde og tager tunge vægte, så muskelmassen vokser. Men hvis dette ikke er nødvendigt - følg denne anbefaling.

Trin 2

Tag en alsidig aerob træning i hele kroppen. Ved at kombinere arm- og bensvingninger og vridninger slipper du ikke kun af rygsmerter, men hjælper også din krop med ikke at få overvægt. Tabata-systemer fungerer godt, men om efteråret skal de blandes med styrketræning.

Trin 3

Jeg vil give et eksempel på en del af træningen.

Den første er opvarmning. Tag 1 kg håndvægte. Squat maksimalt, så spændingen mærkes ved de allerførste gentagelser (der skal være i alt 20 i et hurtigt tempo, brug en timer).

Den anden øvelse er for pressen. Lig på ryggen, bøj dine knæ og læg dine fødder på gulvet. Lav crunches, løft din krop fra en tilbøjelig position, og prøv at trække dine hænder til dine hæle.

Den tredje øvelse er for hænderne. tag håndvægte med samme vægt. Stå lige op, sænk armene. Løft dine arme skiftevis, bøj dem ved albuerne, og prøv at bringe håndvægten tættere på din skulder.

Den næste øvelse er aerob. Bøj til hvert ben, stående lige, bøjet med en lige ryg, benene bredere end skulderbredden fra hinanden. Prøv at nå med din venstre hånd til dit højre ben, stå oprejst, prøv at nå med din højre hånd til dit venstre ben, 20 gentagelser for hvert ben, eller gentag øvelsen i 10 sekunder ved hjælp af en timer.

Fuldfør et lille sæt med push-ups. Lav 3 fulde cirkler, gentag øvelserne i den anbefalede rækkefølge.

Anbefalede: