Sådan Træner Du Regelmæssigt, Hvis Der Ikke Er Tid I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Regelmæssigt, Hvis Der Ikke Er Tid I
Sådan Træner Du Regelmæssigt, Hvis Der Ikke Er Tid I

Video: Sådan Træner Du Regelmæssigt, Hvis Der Ikke Er Tid I

Video: Sådan Træner Du Regelmæssigt, Hvis Der Ikke Er Tid I
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2023, Marts
Anonim

Travle arbejdende mennesker har svært ved at finde tid til sport. Men det betyder ikke, at de ikke vil være i stand til at bringe deres kroppe i orden og føre en sund livsstil. Du er nødt til at justere din tidsplan, træne mindre i tide, men mere intenst skal du være vant til at træne regelmæssigt.

Sådan træner du regelmæssigt, hvis der ikke er tid i 2017
Sådan træner du regelmæssigt, hvis der ikke er tid i 2017

Instruktioner

Trin 1

Fitnessmagasiner, artikler om sport og en sund livsstil opfordrer dig til at bruge din krop mindst tre gange om ugen i halvanden time og bedre alle fem gange i to timer. De fleste arbejdende mennesker har ikke råd til det: det tager mindst en halv time begge veje at komme i gymnastiksalen, en anden halv time bruges i omklædningsrummet og i brusebadet, du skal også have tid til at varme op og strække. Det ser ud til at være umuligt at finde tre timer på en hverdag, fra morgen til aften, planlagt pr. Time.

Trin 2

Men selv under forhold med mangel på tid kan du træne effektivt. Først skal du prioritere korrekt. Hvis sundhed og en smuk krop virkelig står for dig et af de første steder, så vil du finde tid til at øve. For eksempel kan en træning udføres i stedet for en times lang aften-tv-serie, i stedet for at gå til en manicure salon i stedet for dit yndlings computerspil.

Trin 3

For det andet skal du skabe en vane. Det opstår aldrig nogen at klage over, at de ikke har tid til at brusebade, børste tænder, tilberede mad eller spise, selvom mange af disse daglige ritualer tager lang tid. Du skal stå op tidligere for at rydde dig op og spise morgenmad. Hvis træning bliver den samme obligatoriske vane, et uundværligt ritual, vil der altid være tid til det. Du kan stå op en time tidligere, bruge din frokostpause, afsætte tid om aftenen. Det ideelle tidspunkt er om morgenen, om aftenen er det sværere at tvinge dig selv, men det er lettere at finde årsagerne til, at du ikke har tid i dag.

Trin 4

For det tredje er det ikke nødvendigt at øve i 1, 5-2 timer. Det vigtigste i sport er regelmæssighed. Meget mere fordel vil medføre ugentlige træningsprogrammer uden at springe i 20-30 minutter end to timers tortur af din krop i gymnastiksalen, men fra tid til anden. Prøv at forkorte din lektionstid så meget som muligt. For at spare tid, træne derhjemme eller på den nærliggende sportsbane, behøver du ikke spilde tid på at rejse til fitnessklubben. Mestre intervaller med høj intensitet, hvor komplekse øvelser udføres i et hurtigt tempo med korte pauser. Deres varighed er cirka 20 minutter, mens fordelene ved en lektion ikke er mindre end en fuldt udbygget halvanden times klassisk træning.

Trin 5

For det fjerde, i stedet for tre gange om ugen, kan du gøre fem til seks gange, men halvere varigheden af træningen. Det er ofte lettere at afsætte en halv time hver dag end en time hver anden dag. Men i dette tilfælde er det vigtigt at indlæse forskellige muskelgrupper på forskellige dage, så de har tid til at komme sig. For eksempel kan du skifte øvre og nedre kropsøvelser eller træne styrke og cardio træning hver anden dag.

Trin 6

Hvis det sker, at der en dag ikke er tid og energi tilbage til en fuldgyldig lektion, så prøv at gennemføre en lys version af træningen. Tildel mindst 10-15 minutter, lav en opvarmning, et par af dine yndlingsøvelser, stræk, og du kan antage, at der ikke var noget hul. Dette giver dig mulighed for at føle dig fri for skyld og danne en vane.

Populær af emne.