Sådan Lærer Du At Svømme Alene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Svømme Alene
Sådan Lærer Du At Svømme Alene

Video: Sådan Lærer Du At Svømme Alene

Video: Sådan Lærer Du At Svømme Alene
Video: Kan Andreas lære at svømme? 2024, April
Anonim

Det berømte ordsprog siger: "For at lære at svømme skal du komme i vandet." Derfor skal du til at begynde med vælge et sted, hvor du vil studere: en pool eller et åbent lavt vandområde, helst uden en stærk strøm.

Sådan lærer du at svømme alene
Sådan lærer du at svømme alene

Instruktioner

Trin 1

Før du lærer at svømme direkte, skal du lære at trække vejret ved at nedsænke brystet i vand. Vær ikke bange for vand, slappe af, berolige din vejrtrækning og trække vejret jævnt, mens du holder hovedet over vandet. Hvis du bliver bange, klemmer og holder op med at trække vejret, bliver det meget sværere for dig at svømme.

Trin 2

Prøv at have så få distraktioner som muligt i din første lektion, vandet er behageligt for kroppen, der er ingen stærk vind og spænding, og at i det mindste nogen holder øje med dig. Den ideelle mulighed er en swimmingpool. Eller havet, da saltvand hjælper dig med at lære at svømme.

Trin 3

Gå i vandet op til brystet, inhalér og hold vejret. Umiddelbart derefter fordyber du dig i vandet, trækker knæene mod brystet og retter dem med dine hænder. Stik næsen ind i knæene, og hold den, så længe der er ånde nok. Gentag øvelsen, indtil du overvinder din frygt for vand og er fri i det.

Trin 4

Gå i vandet op til brystet og vend dig om for at se dig ud mod kysten. Skub kraftigt af med dine ben og arme udstrakte fremad, lig med brystet på vandoverfladen, så din krop begynder at glide mod land. Når du er færdig med at glide, skal du stå på dine fødder. Efter at have mestret denne øvelse, gør det sværere. Mens du glider, skal du padle bevægelserne med dine fødder som finner. Bevægelserne i sig selv skal være lette, ikke for kraftige, og tæerne skal strækkes ud. Prøv at slappe af, mens du glider.

Trin 5

Tilslut til glidebevægelsen med dine hænder. Så for at svømme i hundestil skal du holde dine bøjede arme foran dig skulderbredde fra hinanden. Skift skiftevis med at rive vandet under dig med dine hænder, og sørg for, at bevægelserne er jævne og rolige. Hold hovedet over vandet. Svøm så længe du har styrke nok.

Trin 6

Sørg for at holde øje med din vejrtrækning. Træk vejret gennem næsen, blæs lidt på kinderne, hold hovedet over vandoverfladen, vip det så langt tilbage som muligt. Når du har mestret denne form for svømning, kan du prøve at dyppe hagen ned i vandet for at slappe af i nakkemusklerne.

Trin 7

Prøv en anden svømmestil. Foretag bevægelserne med dine ben i en frøstil: træk begge ben mod dig og skub væk på samme tid. Foretag cirkulære bevægelser med dine hænder og skub vandet væk fra dig. Venstre hånd skal bevæge sig mod uret synkroniseret med højre hånd, hvilket skal beskrive en halvcirkel med uret. Efter at have mestret denne stil vil du være i stand til at svømme i lang tid og næsten uden træthed.

Anbefalede: