Hvordan Lærer Man At Svømme Alene Som Voksen?

Hvordan Lærer Man At Svømme Alene Som Voksen?
Hvordan Lærer Man At Svømme Alene Som Voksen?

Video: Hvordan Lærer Man At Svømme Alene Som Voksen?

Video: Hvordan Lærer Man At Svømme Alene Som Voksen?
Video: svømming 2023, Marts
Anonim

Svømning er en nyttig og spændende aktivitet for både et barn og en voksen. Det styrker sundhed og immunitet, hjælper med at glemme problemer i et stykke tid. Det er lettere at lære at svømme som barn, men en voksen kan også klare deres frygt og føle glæden ved vand.

Hvordan lærer man at svømme alene som voksen?
Hvordan lærer man at svømme alene som voksen?

Før en voksen lærer at svømme, skal han slippe af med frygt for vand og indstille sig psykologisk. Svømningstræning begynder med øvelser, der lærer dig, hvordan du bliver på vandet og ikke er bange for det. Psykologer rådgiver at forestille sig en person, hvordan han svømmer og får glæde, og derefter forsøge at opretholde positive følelser.

For dem, der ønsker at lære at svømme uden instruktør, er det bedre at udføre alle aktiviteter i lav dybde eller i poolen. For at få en fornemmelse af, hvad vandet er i stand til at holde, skal du gøre "Asterisk". Gå til en dybde lidt over taljen, spred dine arme til siderne, prøv at ligge på ryggen. Du skal slappe af og ikke holde vejret. Først fungerer denne øvelse muligvis ikke, og hvis frygten ikke kan overvindes, skal du bede nogen om at forsikre dig.

En anden effektiv øvelse er "Float". Gå i vandet op til din talje, træk dig ned, vik armene rundt om dine ben. Slap derefter af, føl vandet løfte din krop.

For hurtigt at lære at svømme skal en voksen have tillid til vandet og ikke være bange for dybet. Når de første øvelser er mestret, kan du gå videre til glidning.

For at glide skal du gå i vandet og skubbe af med dine fødder og dine arme langs din torso. Så snart dine ben begynder at falde, skal du stå på bunden, hvile dig og fortsætte øvelsen.

Når gliden er færdig, skal du lære at arbejde med dine fødder. Bevægelser skal være glatte, frie og jævne, så du kan bevare styrken i lang tid. Derefter kan du begynde at lære forskellige svømmestilarter, men instruktørerne er overbeviste om, at de fleste mennesker kan lære at svømme som en hund på en dag. Og vigtigst af alt - husk at det aldrig er for sent at lære at svømme, du skal have det stærkt og tro på dig selv. Og hvis du seriøst beslutter at svømme i forskellige stilarter, skal du ikke forsømme klasser med en instruktør.

Populær af emne.