Sådan Lærer Du At Svømme For En Voksen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Svømme For En Voksen
Sådan Lærer Du At Svømme For En Voksen

Video: Sådan Lærer Du At Svømme For En Voksen

Video: Kan Andreas lære at svømme? 2022, December
Anonim

Det er meget vigtigt at forstå, hvorfor en voksen ikke har lært at svømme. I mange tilfælde ligger årsagen på overfladen - frygt for drukning. Det er ham, der ikke tillader en succesfuld person at følge sine bevægelser, men skubber ham til tanker om dybde. Så hvad skal du gøre for at overvinde det og endelig lære at svømme?

Sådan lærer du at svømme for en voksen
Sådan lærer du at svømme for en voksen

Er det nødvendigt

  • - pool;
  • - havet;
  • - en form til badning.

Instruktioner

Trin 1

Sørg selv for, at vandet holder dig på overfladen. Selvfølgelig bliver du nødt til at forkæle din frisure lidt. Gå i vandet på brysthøjde (måske endda lidt mindre). Træk luft ind i lungerne og dykk hovedet ned i vandet. Tag derefter dine bøjede ben med dine hænder og løft endelig bunden! Det vil ikke gå nogen steder fra dig. Du vil føle dig blive skubbet opad. Vend derefter tilbage til den oprindelige position. Udfør denne øvelse, indtil du føler dig mere selvsikker.

Trin 2

Bliv opmærksom på, at dine fødder er tungere end vand. De har tendens til at gå ned pr. Definition. Her er hvad du skal gøre: gå bryst dybt ned i vandet og vend dig mod kysten. Dyk hovedet ned i vandet. Skub derefter med en skarp bevægelse fra det sted, hvor du står, og ret din krop op og frem. Under denne øvelse skal dine ben og krop være lige, dine arme skal være i sømmene, og du selv skal være afslappet maksimalt. Du vil snart bemærke, at kroppen har tendens til at være oprejst.

Trin 3

Forstå, at hvor hurtigt du bevæger dig gennem vandet afhænger af, hvordan dine fødder fungerer. Lær også at navigere i vandet uden stress og frygt. Gentag den foregående øvelse, men med tilføjelse af fodarbejde. Slag ikke for hårdt på vandoverfladen, da du spilder meget energi. Arbejd dine ben jævnt. Prøv at komme rundt så hurtigt som muligt med mindre energi. Alle ovenstående teknikker hjælper dig med at mestre svømning, mens du bruger mindre tid end i den almindelige svømningssektion.

Trin 4

Øv konstant. Tilmeld dig en kort vandbassin. Først vil det være nok for dig at øve disse øvelser i en pool på 25 meter. Se hvordan andre svømmer og tag dine første skridt i denne forretning. Nu hvor du ikke længere er hjemsøgt af frygt for at drukne, skal du bare svømme så ofte som muligt!

Populær af emne.